Gelinim Mutfakta'nın Mehmet Ali Erbil'den sonraki sunucusu belli oldu

Bir türlü sabit bir sunucu belirleyemeyen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'da yeni bir isim sunuculuk yapacak. Programın bu haftaki sunucusu, 'Var Mısın Yok Musun' programıyla ünlenen Nursel Ergin oldu.

İlk olarak Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı daha sonra Ürek'in Show Tv'deki Kuaförüm Sensin yarışmasına geçmesiyle Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelmişti. Ancak Onur Büyüktopçu'nun da yerine Seda Sayan gelerek tartışma başlamıştı. Seda Sayan'ın Onur Büyüktopçu'yı işinden ettiği iddia edilmişti. Daha sonra Seda Sayan Star TV'de Alişan ile Demet Akalın'ın bitirilen programının yerine yapmaya başlamış yeni bir tartışma yaşanmıştı. Bu tartışma sonrası Demet Akalın da Seda Sayan'ın yerine geçerek Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olmuştu.

Seyirci, Mehmet Ali Erbil'in sunumu çok beğense ve her zaman onun sunması yönünde istekte bulunsa da, fenomen programda sunucuda yeniden değişikliğe gidildi. Mehmet Ali Erbil'den sonra sunuculuk görevi, 'Var Mısın Yok Musun' programıyla tanınmaya başlayan ve ardından ekranlarda oyunculuk/sunuculuk gibi görevler üstlenen Nursel Ergin'e emanet edildi. 

SEYİRCİNİN KAFASI KARIŞTI

Sürekli sunucu değişikliği yapılan program, tartılmalara da konu olmaya başladı. Kafası iyice karışan seyirci, ikiye bölündü. Nursel Ergin'in takipçileri bu habere çok sevinirken, kimi seyirci de "Yakında bana da sunma teklifi gelecek sanırım" şeklinde dalga konusu yaptı.

MEHMET ALİ ERBİL DUYURMUŞTU!

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta daha sonra format değiştirerek, programı her hafta yeni bir ismin sunacağını açıklamıştı. Yeni formatla birlikte ilk hafta izleyicilerin karşısına Songül Karlı gelmişti. Sunuculuk görevini Safiye Soyman da üstlenmişti. Ardından Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından Gelinim Mutfakta ile olan anlaşmasını duyurmuştu.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Nursel Ergin'in kim olduğuna dair merak edilenler videoda:

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ikinci kez Antalya'yı tercih etti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yönetmen Guy Ritchie ikinci kez Antalya'yı tercih etti!
Hülya Avşar 3 yıllık hasrete son verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar 3 yıllık hasrete son verdi!
Gol kralı Muhammed Salah'ın başarısının sırrı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Gol kralı Muhammed Salah'ın başarısının sırrı ortaya çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Zlatan 2 yıl önce

İbo yu da görüyoruz. Evde torun torba sevin millet eskisi ile hatırlasın. Hiç komikte olmuyorsunuz acınacak hallerinizle. Emeklilerin kahvede sohbeti gibi muhabbetler.