Fulya Zenginer'den oğlu Milan'la yeni paylaşım!

Geçtiğimiz ay oğlu Milan'ı kucağına alarak anne-baba olan Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çifti kamera karşısına geçti. Oğulları Milan'ın 1. ayını kutlayan ikili o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Fulya Zenginer ve grafik sanatçısı eşi Küntay Tarık Evren çifti geçtiğimiz ay oğulları Milan'ı kucaklarına almışlardı. İlk kez anne olma duygusunu yaşayan 32 yaşındaki güzel oyuncu, doğum yaptıktan sonra ilk paylaşımını yapmıştı. İkili 1. ayını dolduran oğulları Milan bebek için kutlama yaptı. Zenginer, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"EN YAKIN ARKADAŞIN BEN DEĞİL MİYDİM?"

Vaktinin çoğunu oğluyla geçiren Fulya Zenginer, son olarak Milan ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü isim, gönderisine; "En yakın arkadaşımla haftaya dönence izleyerek başladık. (Arkadaşım) duymasın ama ben daha çok onu izliyorum hiç bir dönence onun kadar ilgi çekici değil" notunu düşmüştü.

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan fotoğraflara Zenginer'in eşi Küntay Tarık Evren de kayıtsız kalmamıştı. Eşine yorum yapan Evren, "En yakın arkadaşın ben değil miydim?" diye sordu.

"MİLAN 1 AYLIK"

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Zenginer, paylaşımlara doyamıyor. Sosyal medyanın sevilen ikilisi son olarak 1. ayını dolduran oğulları için kamera karşısına geçerek yaşadıkları mutluluğu takipçileriyle paylaştı.

Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çifti

Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çifti

NE OLMUŞTU?

Zenginer, eşi ve oğluyla birlikte kayınvalidesinin objektifine poz vermişti. Ünlü oyuncu bu keyifli pozları, "Kime daha çok benziyor?' diyecektik ama Miloşun karnı acıktı. Milan bir haftalık... Fotomuzu da babaannemiz çekti" notuyla paylaşmıştı. Kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan ünlü ismin paylaşımının altına Hande Soral, Asuman Dabak, Zeynep Tuğçe Bayat, Alara Bozbey ve Edip Tepeli gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çifti

Fulya Zenginer ve Küntay Tarık Evren çifti

Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde doğum yaptıktan sonra ilk paylaşımını şu notu düşerek yapmıştı:

MİLAN

MİLAN

"5 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum sevginizi ve dualarınızı hissediyorum."

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI!

Annelik heyecanı yaşayan Fulya Zenginer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Fulya Zenginer

Fulya Zenginer

Geçtiğimiz günlerde bebeğine "Milan" adını vereceğini açıklayan ünlü çiftten Zenginer, hastane odasından çekildiği yeni pozu paylaştı. Zenginer paylaşımına: "Geliyor
Biliyorum kardeşim gibi sevinerek heyecanlanarak bu anı benimle bekleyenler var o yüzden paylaşmaktan çok mutluluk duyuyorum dünyanın en tatlı ağrısı , benim için kimse daha önce böyle bir yolculuğa çıkmamıştı ve Milan yola çıktı."

fulya zenginer doğum yaptı

fulya zenginer doğum yaptı

Son paylaşımı doğum yapmadan önce olan oyuncunun bebeğinin doğduğuna dair bir açıklama yapılmadı. 

HAMİLELİK POZLARI! 

Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu, ayna karşısında verdiği pozu, "Son günler..." ifadeleriyle Instagram'dan paylaştı. 

Fulya Zenginer hamilelik

Fulya Zenginer hamilelik

 

Fulya Zenginer'in paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları "Sağlıkla kucağınıza alın inşallah", "Çok güzel bir ailesiniz... Maşallah size" ve "Ye ne güzel bir heyecan, ben de bebişi dört gözle bekliyorum" gibi yorumlarda bulundu.

HAMİLELİK POZUNU VERMİŞTİ!

'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı 'Hande' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (32), anne oluyor. Bebek sevinci yaşayan Zenginer, müjdeli haberi yaklaşık üç ay önce duyurmuştu. Heyecanı gün geçtikçe artan Fulya Zenginer, önceki gün objektif karşısına geçti. Kırmızı renkli ve kuzu desenli kombiniyle poz veren ünlü isim, belirginleşen karnını da gözler önüne serdi.

Bir hayli keyifli olduğu görülen Zenginer, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. Oyuncu, ayrıca, paylaşımına, "Milan..." notunu düşerek, bebeğinin ismini de ilk kez açıklamış oldu.

BEBEĞİNE CİNSİYET PARTİSİ DÜZENLEDİ!

Eşi Kuntay Tarık Evren ile kamera karşısına geçen Zenginer, "Kız mı, erkek mi?" yazan balonu patlattı. Ünlü çift, erkek bebek beklediklerini öğrenince büyük sevinç yaşadı. Zenginer, eşiyle en mutlu anını Instagram hesabından paylaştığı video ile takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin paylaşımı büyük ilgi gördü.

Sosyal medya kullanıcıları, "Sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah", "Sağlıkla huzurla mutlulukla kucağınıza alin... Çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah" ve "Sağlıkla gelsin bebiş" yorumlarında bulundu.

MÜJDEYİ BÖYLE VERMİŞTİ!

Doktorlar ve Küçük Kadınlar gibi dizilerde rol alan Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlendi. Mutlu bir evliliği olan Zenginer, dün sosyal medya hesabından bebek beklediğini duyurdu. 

Eşiyle bebeğinin ultrason fotoğraflarını pozlar veren oyuncu, 517 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "Ailenin yeni üyesi bekleniyor. Uzun zamandır fotoğraflarımda tek başıma değildim ve bunu sizinle paylaşmak için kendisinin biraz daha büyümesini bekliyordum. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, içimde kalbinin attığını öğrendiğimden beri hayat çok beklenmedik ve çok güzel" notunu ekledi.

32 yaşındaki güzel oyuncunun büyüyen karnı dikkatlerden kaçmazken paylaşıma binlerce tebrik yorumu ve beğeni yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Chris Rock'a attığı tokattan sonra Will Smith 'Efsane' ile geri dönüyor!

Lars von Trier'dan kötü haber! Dünyaca ünlü yönetmene Parkinson teşhisi konuldu

İLİŞKİLİ HABER

Lars von Trier'dan kötü haber! Dünyaca ünlü yönetmene Parkinson teşhisi konuldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

harun 1 yıl önce

Milan koyacağına çocuğunun adını alexander falan koysaymışlar bari.

Toplam 1 beğeni