Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi nişanı attılar!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yaz ayında nişanladığı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayırdılar.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'dan şaşırtan bir haber geldi. Geçtiğimiz yıldan beri ABD’de yaşayan Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi alan Subaşı, aşkı uğruna Türkiye’yi silmiş ve Miami’de yaşama kararı almıştı.

Yaz başında evlenme teklifi alan fenomen, Alsaloussi hakkında dolandırıcılık iddialarının ortaya atılmasıyla ilişkisini bitirip Türkiye’ye dönmüştü. Nişanlısının yanına Miami’ye dönen Şeyma Subaşı, yaşayacakları evi kendi isteğine göre dekore ettirdi, kızı Melisa ile evde bol bol fotoğraf çektirip paylaştı. 

Hülya Koçyiğit'ten anneannelik açıklaması! Torunu Aslışah Alkoçlar'ın hamileliğinde...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'ten anneannelik açıklaması! Torunu Aslışah Alkoçlar'ın hamileliğinde...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0