Erhan Yazıcıoğlu'ndan Tarkan'a gönderme! Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, bana da 20 bin TL ver!

Ünlü oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa' programının konuğu oldu. Son zamanlarda istediği bölüm başı ücreti alamadığını belirten Yazıcıoğlu, oynadığı sonra reklamda büyük bir ücret kazandığı konuşulan Tarkan'ı örnek göstererek, "Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, bana da 20 bin TL ver" dedi.

70 yaşındaki oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu oldu. Düşük ücretlerden dolayı bir süredir projelerde yer alamadığını belirten Yazıcıoğlu, bu duruma isyan etti.

Yazıcıoğlu canlı yayında şunları söyledi; "Son bir yer ile çalışmıştım istediğim ücreti vermişlerdi. Ondan sonra gelen menajer arkadaşlar da çalışıyor ama eski dizilere yeni takviyeler yapılıyor. İstediğim paranın yarısı teklif ediliyor bu da beni kırıyor. Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, 53 yıllık oyuncuya da 20 bin TL ver. "

Şarkıcı Demet Akalın Versace takımıyla poz verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Akalın Versace takımıyla poz verdi!
Tarkan'dan eşiyle romantik paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan eşiyle romantik paylaşım
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Mazotlu UFO 2 yıl önce

Ya 20 bin lirayi begenmiyormusun.? Nankör olmayin $ükür etmesini bilin ya..Tarkan 50 milyon al ne olurki.? Sen aldigin yirmi bin liraya $ükret eve git iki rakatda namaz kil..Sen ba$ka Tarkan ba$ka..

fatih 2 yıl önce

messi 35 milyon alıyor. bizim necip 500 in alıyor. eee. biri messii biri necip.

limoni 2 yıl önce

ama o Tarkan

Mustafa 2 yıl önce

Erhan bey,senin ve benim dönemimiz bitti.Tarkandaki enerji toplumdaki yeri sizde yok.Bu nedenle alan razı veren razı.Senin çok arandığın dönemlerde olmuştur.Onların hatıraları ile mutlu olmaya bak.Haa geçinemiyorum,iş alamıyorum dersen de oda senin kabahatin.Akarken doldurmasını bileceksin.

Salim 2 yıl önce

Tarkan'la gençleri gazlıyorlar. Komprodor burjuvazi Sende de o potansiyeli görse sana da verir. Marifet Tarkan'da değil, işe yarayıp yaramadığında