Survivor yarışmacısı Duygu Bal belediyeye isyan etti!  Sokak köpeklerin saldırısına uğradı

Survivor yarışmacısı Duygu Bal köpeğini gezdirirken sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtaran Bal, "Yavrumu kucağıma almasaydım diri diri yiyeceklerdi. Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum" dedi.

Survivor'daki performansıyla tanınan eski voleybolcu Duygu Bal, Sarıyer'de Poddle cinsi köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki başı boş 5 köpeğin saldırısına uğradı. Olaydan yara alarak kurtulan Bal, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

duygu bal köpek saldırısı

duygu bal köpek saldırısı

Takvim'e özel açıklama yapan Duygu Bal, "Korkunç bir facia yaşadım. Hem de sokağımda beslediğim köpeklerin saldırısına uğradım. 5 köpek sinsice bize saldırdı. Minik köpeğimi tasmasından çekerek kucağıma alınca korkuyla benim burnumu ısırdı. Onu kucağıma almasam diri diri yiyeceklerdi. O sırada köpeklerden bir tanesi elimi ısırdı. Koştuk bir apartmanın kapısı açıktı. Kendimi içeri attım. Burnum kanıyordu. Oradakiler yardım etti. Şu an kuduz aşısı oluyorum. Köpeğimin yaralarını tedavi ediyoruz. Psikolojisi çok kötü" dedi.

Tek isteğinin sokaktaki başı boş köpeklerin alınması olduğunu söyleyen Bal, sözlerine şöyle devam etti: "Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum. Belediye bu kadar sorumsuz olamaz. Aynı yerde başka küçük bir köpeği öldürmüşler. Ben uzun boylu ve sporcu olmanın ne işe yaradığını o an gördüm. Kısa boylu ya da biraz güçsüz biri olsam asla kurtaramazdım kendimi."

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan güldüren 'Squid Game' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan güldüren 'Squid Game' açıklaması
Taner Ölmez'den bebeğinin ismiyle ilgili dikkat çeken açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'den bebeğinin ismiyle ilgili dikkat çeken açıklama
Ünlü isimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet 2 yıl önce

hayvan severler nerede, köpekler hayvana saldırmış sahibi yaralanmış.