Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak'tan şaşırtan açıklama! Hüngür hüngür ağladım

Ünlü komedyen İbrahim Büyükak yıllar önce yaşadığı zorlukları anlattı. Büyükak, İstiklal Caddesi'nde yürürken hüngür hüngür ağlamıştım. Ama dezavantajları her zaman avantaja çevirdim" dedi.

Komedyenliğin yanı sıra yazarlıkta yapan ve oynayan İbrahim Büyükak yaptığı başarılı filmlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü komedyen, bugüne gelene kadar zorlu yollardan geçtiğini açıkladı. 

ibrahim büyükak hüngür hüngür ağladım

ibrahim büyükak hüngür hüngür ağladım

Üniversite sonrası, iş bulabilmek için mücadele verdiğini söyleyen Büyükak, katıldığı bir üniversite söyleşisinde geçtiği yollardan bahsedip, gençlere tavsiyelerde bulundu. Başarılı komedyenin en büyük hayali yazar olmaktı.

Bunu da şu sözlerle anlattı: "Yazar olmayı, lise son sınıftan itibaren kafaya koymuştum. Hatta sırf bu yüzden üniversitede, devam zorunluluğu olmayan bir bölüm seçmiştim. Yazar olmaya çalışıyordum. Orada da bir sürü sıkıntı yaşadık. Telif alamadığım, işlerimin yayınlanmadığı zamanlar oldu."

Büyükak, o dönemlerde başından geçen duygusal bir hikayeyi de anlattı: "Bir mizah dergisine gittim. Yazılarımı beğendiler. 'Bir hafta sonra gel görüşelim' dediler. Bir gittim kimse yok, dergi bomboş. Acaba 'Bana gel dediler, biz geliriz demediler, adamlar haklı mı?' diye de bir yandan düşünüyorum. İstiklal Caddesi'ne çıktım ağlıyorum. Emindim, bu sefer bir şey olacak demiştim. Hayal kırıklığına uğradım. Sokakta yürürken ağlıyordum."

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e dinlenme tavsiyesi!

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e dinlenme tavsiyesi!
Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu'nun projesi belli oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mazotlu UFO 2 yıl önce

Üzüldük beyaa.

hakan kaya 2 yıl önce

aman ne büyük trajedi....