Oyuncu Esra Bilgiç'ten sette şaşırtan kriz! Resmen bezdirdi...

Pakistan'da bir markanın reklam yüzü olan oyuncu Esra Bilgiç, iddialara göre yaptığı kaprislerle reklam seti çalışanlarını bezdirdi.

"Ramo", "Diriliş Ertuğrul" ve "Kanunsuz Topraklar" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, Pakistan'da bir markanın reklam yüzü oldu. İddialara göre ünlü oyuncu, 5 gün süren çekimlerde kaprisleriyle set çalışanlarını bezdirdi.

Güzel oyuncunun çekimlerin son gününde karavanına vitamin takviyesi istediği ve getirilen vitaminlerin istediği marka olmadığını gören 29 yaşındaki oyuncunun, "Vitamin gelmeden sete çıkmam" diyerek kriz çıkardığı ileri sürüldü.

Aynı zamanda ünlü oyuncunun set çalışanlarını saatlerce soğuk havada bekletirken kendisinin sıcak karavanında çekimleri beklediği söylendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrasında Bilgiç, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Hakkında çıkan haberlere öfkelenen ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımda "Çamur at izi kalsın. Çok ayıp. Bu yapılan haksızlık. Rica ederim çıkan haberlere itibar etmeyin" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Gönül Orbey hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Gönül Orbey hayatını kaybetti!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

müdakkik 2 yıl önce

desene burnu kalktı

Vatan1 2 yıl önce

22 yılım film setlerinde geçti,bunlar hep doğrudur bir adı sanı olan set ekibine emekcilere neler çektiriyor iyi bilirim

fırat kalkanı 2 yıl önce

sonradan görme...