Emre Karayel ölümden döndü! Ünlü oyuncunun uçağına...

Ekranların sevilen oyuncularından Emre Karayel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncu paylaşımında Adana'dan İstanbul'a dönmek için bindiği uçağa yıldırım çarptığını ifade etti.

Ünlü oyuncu Emre Karayel, Adana'dan İstanbul'a dönmek için bindiği uçakta ölümden döndü. Bir süredir Adana'da olan ünlü oyuncu dönüş yolunda yaşadıklarını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. 

"YILDIRIM ÇARPTI!"

49 yaşındaki ünlü isim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bindiği uçağa yıldırım çarptığını söyleyerek "Patlama oldu uçakta ve ‘yıldırım çarptı’ anonsu yaptı kaptan ve başarıyla indirdiler uçağı. Ne yalan söyleyeyim, çok korktuk. Geçmiş oldu" ifadelerini kullandı. 

Zor anlar yaşadığını dile getiren Karayel, bindiği uçağın fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sevenlerini korkuturken, çok sayıda takipçisi "Geçmiş Olsun" dileğinde bulundu. 

 

Ayça Erturan'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu anne oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Erturan'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu anne oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Asım 2 yıl önce

ilk ikaz gelmiş.

nurettin 2 yıl önce

Geçmiş olsun. İnsanın başına ne geleceği belli olmaz. Her zaman ölüm ve ötesine hazırlıklı olmak gerek.