Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kiloyu nasıl verdi?

Son dönemlerin aranılan komedi oyuncularından Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ'a samimi açıklamalarda bulundu. Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu, 2 yılda tam 72 kiloyu nasıl verdiğini anlattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan 'Seyhan Erdağ'la Süper Pazar' programına konuk olan Esin Gündoğdu, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Son 2 yılda 72 kilo vermesiyle dikkat çeken ünlü oyuncu, nasıl kilo verdiğini samimi bir sohbetle anlattı. 

Aşk Yeniden ve Yeni Gelin gibi dizilerdeki oyunculuk performansıyla öne çıkan ve çok sevilen ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, Seyhan Erdağ'ın sorularını yanıtladı. En son yer aldığı son projesi 'Tozkoparan İskender'den ayrıldıktan sonra, seyircinin kendisini yeniden bir komedi yapımında görmek istediğini ifade etti. 

 

"DELİ OYNAMAYA BAYILIYORUM"

Esin Gündoğdu, kendisine daha çok komedi alanında projeler teklif edildiğini ve drama tekliflerinin yöneltilmediğini ifade ederek şunları söyledi:

"Şöyle bir algı var. Halk seni hep güldürürken görünce, yine öyle istiyor. Rahmetli Aykut Oray hep katili oynadı, bizde de öyle şeyler var. Hep komedi geliyor. Bana dram gelmiyor. Kötü kadın, deli kadın geliyor. Ben de deli oynamaya bayılıyorum."

 

"DİYETİSYENE GİTTİKTEN SONRA KİLO ALDIM"

Diyetisyene gittikten sonra kilo aldığını ifade eden Gündoğdu, yaşadığı süreci şöyle anlattı:

"Ben artık işimde başarısız olmaya başlamıştım. Dans sahnelerinde ara veriyorduk, benim kendime gelebilmem için. Bir karakter değil de daha fazla karakter oynamak istediğim için, alanımı genişletmek için zayıflama yolculuğuna başladım."

Esin Gündoğdu, güzellik algısı olmaksızın zayıflamayı tercih etmesiyle ilgili de şunları ifade etti:

"Bizim setimizde bir intolerans testi vardı. Ben de o dönem diyet yaparak kendi çabalarımla 15 kilo verdiğim için bana da yapılmasını istedim. Kanım alındı, Amerika'ya gitti test. 15 gün sonra geldi. Bana dediler ki 'Buğday yemeyeceksin, inek sütü ve süt ürünlerine intoleransın var... Bizim bir diyetisyenimiz de var, isterseniz size sponsor olalım, sizi diyetisyenimizle görüştürelim" dediler. Dedim 'harika'. Gittim diyetisyene, bana bir diyet listesi verdi. Kadına şunu sordum, 'Ben evdeki koltuk takımını mı yiyeceğim, ne yiyeceğim?' Domatesi, havucu yasakladı. Bana hiç bilmediğim bir şey verdi. O zaman bana yulaf verdi. Yulafı o zamanlar nasıl kullanacağımı bilmiyordum. Şimdi yulaftan poğaça da yapıyorum, puding de yapıyorum... Aldım bu diyet listelerini, bayağı bir para da verdim. Geldim eve, yulafı yiyemedim. Diyeti bıraktım. Kıtlıktan çıkmış gibi yedim. Ben diyet yapamayacağım deyip bıraktım diyeti. Bir gün tartıldım, 2 kilo almışım. Dedim boş ver diyetisyeni, kendi bildiğini yap."

Kendi kendine nasıl bir diyet yaptığını açıklayan Gündoğdu, her kilodaki insana göre farklı listeler hazırlanması gerektiğini ifade etti. Sağlıklı beslendiğini, fakat bir anda yemeyi tamamen azaltmadığını anlatan başarılı oyuncu; yumurta salatası yaparak maydanoz, kapya biber, dereotu, zeytinyağı  gibi ürünler tükettiğini ifade etti. Ekmek yemeyi bıraktığını söyleyen ünlü oyuncu, bol bol et tükettiğini anlattı.

 

"KENDİMİ ZORLA FİLTRE KAHVE BAĞIMLISI YAPTIM"

Akşamları saat 6'dan sonra hiçbir şey yemediğini ifade eden oyuncu, eğer çok acıkırsa filtre kahve içtiğini şöyle anlattı:

"Saat 6'dan sonra çiğnenecek hiçbir şey tüketmiyorum. Filtre kahve hiç içmezdim, kendimi zorla filtre kahve bağımlısı yaptım. Akşamları içine bir çay kaşığı soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sıkıyorum, anında doyuyorum."

 

Akciğer kanserinden hayatını kaybeden Semra Dinçer'e büyük vefasızılık! Semra Dinçer kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Akciğer kanserinden hayatını kaybeden Semra Dinçer'e büyük vefasızılık! Semra Dinçer kimdir?

BİR YORUM YAPIN 1

Ercan 2 yıl önce

Çok güzel olmuş . Kilo gerçekten çok kötü birşey Allah sağlık sıhhat versin

Toplam 1 beğeni