Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten oğluna dolarlı gönderme!

Geçtiğimiz günlerde Yasemin Şefkatli ile dünyaevine giren İdo Tatlıses balayına ABD'ye gitmişti. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses son günlerde doların hızla artmasından dolayı oğluna ince bir mesaj verdi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses konser vermeye tüm hızıyla devam ediyor. Konser veren İbrahim Tatlıses'e Amerika’da balayında olan oğlu İdo Tatlıses'ten konserin ortasında telefon sürprizi geldi. İdo Tatlıses, babasına konsere telefonla bağlanarak sanatçıya sürpriz yaptı. 

ibrahşm tatlıses dolar mesajı

ibrahşm tatlıses dolar mesajı

Tatlıses, oğlu İdo'ya şakayla karışık bir gönderme yaptı. Yasemin Şefkatli ile 7 Ekim'de görkemli bir düğünle evlenen İdo Tatlıses'e, babası İbrahim Tatlıses'ten konser ortasında 'ince' mesaj: 'Babam da beni balayına ABD'ye göndermişti...' sözleriyle seslenen İmparator lakaplı sanatçı  davetlileri güldürdü.

Yasemin Şefkatli de eşi İdo Tatlıses'in araç içerisinde otururken dışarı bakarak dalıp gittiği bir fotoğrafı hikaye olarak paylaştı, "Doları düşünmüyorsa ben de neyim..." notunu düştü.

İdo yaptığı bu paylaşıma “Az ye az! Dolardan haberin var mı?” notunu düşerek her geçen gün yükselen dolara gönderme yaptı.

 

MasterChef'te 'dolarla maaş' krizi! Jüriler dağılıyor...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te 'dolarla maaş' krizi! Jüriler dağılıyor...
Azeri şarkıcı Günel, İbrahim Tatlıses'i sahnesine davet etti

İLİŞKİLİ HABER

Azeri şarkıcı Günel, İbrahim Tatlıses'i sahnesine davet etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0