Doğa Rutkay'ın paylaşımı takipçilerini gülümsetti!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ikizleri ve eşinin gülümseten karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

2014 yılında ünlü televizyoncu Kerimcan Kamal ile dünya evine giren oyuncu Doğa Rutkay, 2018 yılında ikiz bebeklerini kucağına aldı. Piraye ve Rutkay Kerim adını verdiği ikizleriyle birlikte mutlu aile tablosunu tamamlayan ünlü çift, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülüyor. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu, son gönderisiyle büyük beğeni topladı. İkizleri ve eşini uyurken paylaşan 42 yaşındaki oyuncu paylaşımına şu notu düştü:

"Canın ne zaman sıkılsa işler yolunda gitmiyorken trafikte, ekran karşısında haberlerde için daralırken, çevrende etrafta keyifsizlik hakimken, Bir lokma yemek yemeye,bir yudum su içmeye bile isteğin kalmadığında, zaman zaman gelceğe karşı kolun kanadın kırık, içine anlamsız bir kuşku düştüğünde, şöyle avaz avaz bağırıp,hüngür hüngür ağlama isteğiyle iş yerinde , otobüste giderken… En sevdiğin seni mutlu eden anları hatırla sevdiklerine tutun… Ben aynen böyle yapıyorum. Sahiden çok iyi geliyor"

Ceren Hindistan'a açılan dava sonuçlandı! Kızının tedavi görmesini istememişti...

İLİŞKİLİ HABER

Ceren Hindistan'a açılan dava sonuçlandı! Kızının tedavi görmesini istememişti...
Hande Erçel ve Bensu Soral'dan bire bir pozlar!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel ve Bensu Soral'dan bire bir pozlar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0