Arzum Onan: Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum

Türkiye Güzellerinden biri olan Arzum Onan, geçtiğimiz gün gerçekleşen boya reklamının lansmanında konuştu. Lansmanda güzelliği ve zerafetiyle ilgi odağı olan Arzum Onan, karantina sürecinin kendisine kattığı olumlu yönleri anlattı.

Boya reklamı lansmanında soruları yanıtlayan tescilli güzel Arzum Onan, yaşadığı bir yıllık karantina süreci hakkında şunları söyledi:

“Kendi özüme döndüğüm, iç dünyamı dinlediğim ve evimde çokça vakit geçirdiğim bir yıldan sonra sevdiklerime, dış dünyaya, doğaya ve hatta hayata yeniden bağlanıyorum diyebilirim. Pandeminin bize kattığı olumlu şeyleri düşünmek istiyorum” dedi. “Değişen dünyayla birlikte farkındalığım, alışkanlıklarım ve bundan doğan ihtiyaçlarım da değişti” Onan, “Bulunduğum alanı da bu ihtiyaçlara göre düzenliyorum. Evim bunların başında geliyor. Kalıpların dışına çıkarak ve ruh dünyamdan ilham alarak sanatıma, evime ve yaptığım her işe modumu yansıtıyorum” 

Arzum Onan, “Mesela bütün evi aynı renge değil; her odayı bambaşka bir dünyaya çeviriyorum. Yaşam alanımı dileğim gibi renklendirmek ruhuma da iyi geliyor" dedi.

Alişan ile Ece Erken ile barıştı! Alişan ile Ece Erken neden küstü?

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ile Ece Erken ile barıştı! Alişan ile Ece Erken neden küstü?

BİR YORUM YAPIN 0