Jay-Z açtığı Instagram hesabını bir gün sonra kapattı

Jay-Z, bir süre önce Instagram hesabı açarak sadece eşi Beyonce'yi takip etmişti. Müzisyen, çok kısa sürede 1 milyon takipçiye erişmişti. Hesabını bir gün sonra kapatması kafaları karıştırdı.

Jay-Z, sosyal paylaşım platformu Instagram'da, yapımcılığını üstlendiği ve Netflix'te yayınlanan yeni Western filmi 'The Harder They Fall'un tanıtımı için açtığı hesabı bir gün sonra kapattı. 2 Kasım tarihinde hesabını açan Jay-Z, ilk paylaşımında filmin posterine yer verdi ve yalnızca eşi Beyoncé'yi takip etti. Hesabı açtıktan saatler sonra 2 milyona yakın takipçiye ulaşan müzisyenin, bir gün sonrasında hesabını kapattığı fark edildi. Jay-Z, 6 yıl önce de Instagram'da açtığı hesabı şarkıcı Michael Jackson'un doğum gününe dair bir paylaşım yaptıktan sonra kapatmıştı.

Jay-Z'nin hayranları, sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar ise, müzisyen hakkında olumlu yorumlarda bulunarak, "Gerçek bir iş adamı. Dün Instagram hesabı açtı, onaylandı, Beyoncé tarafından takip edilen ilk kişi oldu. Filminin reklamını yaptı ve hesabını kapattı" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü rap müzisyeni Jay-Z, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açmıştı. Asıl adı 'Shawn Corey Carter' olan müzisyen, açtığı hesapta yalnızca ünlü R&B müzisyeni eşi Beyonce'yi takip etmişti ve 2 milyon takipçi sayısına erişmişti.

Jay-Z ilk paylaşımında ise yapımcılığını üstlendiği yeni Western filmi 'The Harder They Fall'un posterine yer vermişti. Jay-Z'nin paylaşımına Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, bir emoji paylaşarak yanıt vermişti.

Bununla beraber bir de hikaye paylaşan Jay-Z, hayranlarına yönelik The Harder They Fall'un Netflix'te ne zaman yayınlanacağını hatırlatan kısa bir video paylaşmıştı. Jay-Z'nin 2008'den bu yana onaylanmış bir Twitter hesabı bulunuyor.

Arnold Schwarzenegger, LinkedIn hesabı açtı

İLİŞKİLİ HABER

Arnold Schwarzenegger, LinkedIn hesabı açtı
Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'yı kıskandı! "Neden sürekli..."

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'yı kıskandı! "Neden sürekli..."

BİR YORUM YAPIN 0