Üç Kuruş'un Konyalısı Alişan Uğur ünlü sanatçı Özkan Uğur'un oğlu çıktı!

Geçen hafta ilk bölümüyle Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Üç Kuruş" dizisinde Konyalı karakterini oynayan Alişan Uğur, sanat dünyasının önemli isimlerinden birinin oğlu çıktı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizi severlerden tam not alan Üç Kuruş'ta Konyalı karakterini oynayan Alişan Uğur'un performansı büyük beğeni aldı.

Alişan Uğur'un oynadığı Konyalı karakteri, bilgisayar ve yasal olmayan siteler konusunda uzman bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. 14 yaşında ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştiren Alişan Uğur'un ünlü müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur'un oğlu olduğu öğrenildi.

1996 doğumlu genç oyuncunun, Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Özkan Uğur'un oğlu olduğunu duyanlar inanamadı.

Safiye Soyman'dan tepki çeken Deniz Seki paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Safiye Soyman'dan tepki çeken Deniz Seki paylaşımı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0