Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin "bebek" sorusuna isyan etti!

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız'da Nalan karakterini oynayan Burcu Biricik ve eşi önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İzin günlerinde güzel havayı değerlendiren ikiliden Emre Yetkin, muhabirlerin bebek sorularına isyan etti.

Kanal d ekranlarının fenomen dizisi Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen ünlü çift, sergiye gittiklerini söylediler. 

Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmayan 32 yaşındaki güzel oyuncu, rol aldığı dizi hakkında "Güzel bir ekiple, usta oyuncularımızla çalışıyoruz. O yüzden her şey bir tık daha kolay oluyor bizim için. Hepimiz mutluyuz. Bu da benim başarımı arttırıyor" ifadelerini kullandı.

Emre Yetkin ise gazetecilerin yönelttiği "Siz fotoğraf sergisi açmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna "Burcu fotoğrafta genelde model oluyor" şeklinde cevap verdi.

"VAKTİMİZ YOK!"

Burcu Biricik ve Emre Yetkin 2016 yılında mutluluklarını evlilikle taçlandırmışlardı. Henüz bebek sahibi olmayan çiftten Emre Yetkin "Bebek sahibi olup, aileyi büyütmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna sitem ederek "Bunu hep istiyoruz ama vaktimiz yok. Dizi ve film olmazsa bir gün aileyi büyüteceğiz" ifadelerini kullandı.

Merve Boluğur'dan şaşırtan estetik itirafı! İlk kez mantıklı konuşmuş dedirtti...

İLİŞKİLİ HABER

Merve Boluğur'dan şaşırtan estetik itirafı! İlk kez mantıklı konuşmuş dedirtti...
Rihanna'nın kayıp ikizi bulundu! Karaköy'ü birbirine katan çakma Rihanna...

İLİŞKİLİ HABER

Rihanna'nın kayıp ikizi bulundu! Karaköy'ü birbirine katan çakma Rihanna...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kerem 2 yıl önce

Birgün dünyanın en değerli varlığının evlat olduğunu anlarsınız ama çoktan iş işten geçmiş olur Artık ozaman istesenizde olmaz