Futbolcu Özer Hurmacı'ya eşinden dava! Servetinin...

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Özer Hurmacı, astroloji haritalarına bakıp “Beni aldatıyorsun” diyerek üzerinde baskı kurmakla suçladığı eşi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'da oynayan futbolcu Özer Hurmacı, geçtiğimiz günlerde astroloji haritalarına bakıp "Beni aldatıyorsun" diyerek üzerinde baskı kurmakla suçladığı eşi Mihriban Hurmacı'ya boşanma davası açtı. Genç kadın da iftiraya uğradığını öne sürerek 30 milyon tazminat ile kendisi ve 3 çocuğu için toplam 75 bin lira nafaka istedi. Mihriban Hurmacı bu kez eşinin 20 gayrimenkulü, birçok motorlu aracının olduğunu ve kira gelirlerinin bulunduğunu iddia ederek 50 bin liralık 'katılma alacağı' davası açtı.

Evlilik sözleşmesi yapmadıklarını iddia eden kadın, mal varlığında hakkı olduğunu, üçüncü kişilere satışının önlenmesini istedi. Ünlü futbolcu ise aralarında mal ayrılığı sözleşmesi olduğunu belirterek şöyle dedi: "Bir arabam var. Gayrimenkulleri evlenmeden önce aldım. Mihriban Hurmacı'ya verdiğim ev 10 milyon lira değerinde."

Niyazi Koyuncu'nun Kazım Koyuncu paylaşımı herkesi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Niyazi Koyuncu'nun Kazım Koyuncu paylaşımı herkesi duygulandırdı!
Aslıhan Gürbüz'ün mutlu günü! Kardeşi evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Gürbüz'ün mutlu günü! Kardeşi evlendi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0