Usta oyuncu Şener Şen'den çok yoruldum açıklaması

Türk sinemasının usta oyuncularından Şener Şen hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şen artık yoruldum meydanı gençlere bırakmalıyım dedi.

Birçok başarılı filme imza atan usta oyuncu Şener Şen, hayatına dair açıklamalarda bulundu. Sinemadan, sanata kadar çeşitli konular hakkında çarpıcı demeçlerde bulunan Şen, AntSanat'ın ilk sayısına özel röportaj verdi.

şener şenden yoruldum açıklaması

şener şenden yoruldum açıklaması

Röportaj esnasında, "Neden bu kadar az film yapıyorsunuz?" sorusuyla karşılaşan Şen, ilginç bir yanıt verdi.

"ÇOK YORULDUM, MEYDANI GENÇLERE BIRAKMAM LAZIM"

Üzerinde yılların getirmiş olduğu yorgunluğa vurgu yapan Şen, "Çok yoruldum artık. Sinemaya üretimin had safhaya ulaştığı yıllarda başladım ve durmaksızın çalıştım. Gönlüm rahat. Büyük bir iç huzuruyla meydanı gençlere bırakmam gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.

Şener Şen, son olarak 2017 yapımı 'Yol Ayrımı' filminde sinemada rol almıştı.

Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

vatandaş 2 yıl önce

Aman gitme bize çok lazımsın

savas calıskan 2 yıl önce

Ah bırde devletten maas alan berllı yasın uzerındekı sanatcı zumresıde artık meydanı genclere bırakmalı. Yeter nemalandıkları

ASAF 2 yıl önce

Bütün gençleri topla Recep İvedik Cem yılmaz olsun Ahmet kural olsun senin tırnağın olmazlar büyük üstat

Toplam 5 beğeni

ArtiZ 2 yıl önce

Amerika ya da avrupada dogmus olsan gelmis gecmis en iyi oyuncu olarak gosterilecegine eminim.Turk sinemasinin en iyi oyuncususun ve de bu kadar alcak gonullusun.Seviliyorsun gercek sanatci.

Mehmet 2 yıl önce

Yeriniz asla doldurulamaz

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun