Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e tam destek!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümüne saatler kala sosyal medyada eşi Burak Özçivit ile karesini paylaşarak "Akşam görüşmek üzere" yazdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, tarihi projelerle ekranda yer almaya başladı. Kuruluş Osman dizisi 3 sezondur yayınlanıyor. TRT1 ekranında Alparslan dizisi de başladı ve ünlü çift benzer yapımlarla hayranlarının karşısında yer aldı.

Kuruluş Osman dizisinden 1 yıl kadar önce yapımcı ile anlaşma yapan ve rol için de hazırlıklara başlayan Burak Özçivit’in de tarihi dizide yer alması ve bu konuda deneyimli olması, Fahriye Evcen’in işini çok kolaylaştırdı.

Uzun zaman sonra ekranlara dönen Fahriye Evcen, ilk bölümü yayınlanan olan dizisini heyecanla beklerken eşi Burak Özçivit ile bir karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Evcen, eşi Burak Özçivit ile paylaştığı poza “Şans öpücüğümü aldım. Akşama görüşmek üzere” notunu düştü.

Ünlü oyuncu ayrıca; oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit’le pazar kahvaltısında çektikleri mutlu bir pozunu yayınlayıp altına “Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken… Sizi seviyorum” notunu düştü ve iddiayı yalanladı.

51 yaşında olan Ümit Sayın'dan müjdeli haber! Kızına verdiği isim şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

51 yaşında olan Ümit Sayın'dan müjdeli haber! Kızına verdiği isim şaşırttı
Survivor Hanzade tek kalemde sildi attı! 10 yıllık eşiyle ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Hanzade tek kalemde sildi attı! 10 yıllık eşiyle ayrıldı

BİR YORUM YAPIN 0