İstanbul sokaklarında Yasemin Özilhan rüzgarı! Ünlü oyuncunun tarzı olay oldu

Doktorlar dizisinde canlandırdığı "Ela" karakteriyle hafızalara kazınan Yasemin Özilhan'ın Instagram hesabından yaptığı son paylaşım büyük beğeni topladı.

2011 yılında iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturan Yasemin Özilhan, evlendikten sonra oyunculuğu bırakma kararı almıştı. Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü isim, tarzı ve paylaşımlarıyla takipçilerinden büyük beğeni topluyor.

Emine ve Ela adında iki kızı olan Özilhan, son olarak kahve ve hardal tonlarındaki kombiniyle herkesi kendine hayran bıraktı.

İstanbul sokak stiline yeni bir bakış açısı getiren güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı pozları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki topladı! "Para içinde yüzüyorsun"

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki topladı! "Para içinde yüzüyorsun"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Leyla 2 yıl önce

Bayılıyorum Yaseminciğim sana