Hatice İrkin'den korkutan haber! Sette yüz felci geçirdi

Teve 2 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırık Hayatlar dizisinin setinden kötü bir haber geldi. Dizide Öykü karakterini oynayan Hatice İrkin, yoğun rüzgar sebebiyle yüz felci geçirdi.

"Kırık Hayatlar" dizisinde oynadığı Öykü karakteriyle büyük bir ün kazanan Hatice İrkin, dizinin çekimlerinde talihsiz bir olay yaşadı. Dizi çekimleri için İzmir Urla'da olan ünlü oyuncu, senaryodaki kaçırılma sahnesi sebebiyle yoğun rüzgara maruz kaldı. Yaşadığı stres ve rüzgar sebebiyle yüz felci geçiren İrkin, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Doktorların ilk müdahalesinin ardından 21 yaşındaki genç oyuncunun ilaç tedavisi ve egzersizlerle iyileşme sürecini tamamlayacağı öğrenildi. 

SETİ BIRAKMAK İSTEMİYOR!

Yapım ekibi dizinin çekimlerine ara vermek istese de Hatice İrkin, sağlık durumu iyi olduğu gibi sete devam etmek istediğini söyledi.

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un aldığı ücret dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Barış Arduç'un aldığı ücret dudak uçuklattı!
Yönetmen Şafak Sezer hayranlarını korkuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Yönetmen Şafak Sezer hayranlarını korkuttu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0