Haluk Levent'ten şaşırtan açıklama! Kuruşu kuruşuna...

Ülkemizin her yerine yaptığı yardımlarla bilinen AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, yangın ve sel bölgesindeki paraların nereye gittiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Türkiye'nin dört bir yanına yaptığı yardımlarla adından söz ettiren AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, geçtiğimiz aylarda çıkan orman yangınlarından, sel felaketlerinden ve depremlerden etkilenen iller için toplanan bağışların nereye gittiğiyle ilgili bir açıklama yaptı.

haluk leventten açıklama

haluk leventten açıklama

"ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, önemli bir haber duyuracağını, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Sanatçı, "Bugün saat 15.00 de önemli olduğunu düşündüğüm bir açıklama yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

"KURUŞU KURUŞUNA YARDIM YAPILDI"

Saatler 15.00'i gösterdiğinde bir paylaşım yapan Levent, yaz boyunca yaşanan afetler sırasında toplanan yardımların nereye gittiğini tek tek açıkladı.

Bağışların miktarları dahil olmak üzere nerelere ulaştırıldığını 4 dakikalık bir video ile duyuran ünlü sanatçı, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bildiğiniz gibi yaz boyunca afetler yaşadık. Sizler de Ahbap’a bağış yaptınız. Kuruşu kuruşuna fatura, makbuzuna kadar sizin adınıza bu yardımları ulaştırdık. Yangın ve sel felaketi dışında yapılan bağışların da nerelere kullanıldığının açıklamaları var aşağıda. Bilginize."

 

Türk sinemasının efsanesinin kızı Tuğçe Vargın deliye döndü! 'Katliam Yapacağım...'

İLİŞKİLİ HABER

Türk sinemasının efsanesinin kızı Tuğçe Vargın deliye döndü! 'Katliam Yapacağım...'
Hakan Altun ameliyattan sonra ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun ameliyattan sonra ilk kez konuştu!
Oyuncu Tuba Büyüküstün'den kızlarıyla ilgili açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuba Büyüküstün'den kızlarıyla ilgili açıklama!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0