Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'a duygulandıran doğum günü mesajı!

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan Kemal Sunal'ın 77.doğum gününde oğlu Ali Sunal'ın paylaşımı duygulandırdı. Ünlü isim kızlarıyla çekildiği kareleri "İyi ki doğdun canım babam, gölgesinde bizi hala koruyan mutlu eden koca çınarım, Nar ve Nil ‘in melek dedesi iyi ki doğdun..." notuyla paylaştı.

"Kapıcılar Kralı", "Atla Gel Şaban", "Hababam Sınıfı" ve "Şabanoğlu Şaban" gibi unutulmaz filmlerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de uçakta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Türk sinemasının efsanevi ismi sevenleri tarafından 77.doğum gününde anılıyor. 

Hem oyunculuğuyla hem de sevilen kişiliğiyle sinema dünyasına adını altın harflerle yazdıran usta oyuncunun doğum gününde oğlu Ali Sunal sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

"NARİN VE NİL'İN MELEK DEDESİ..."

Kızları Nil ve Narin ile çekildiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Ali Sunal, gönderisine "Başta ben olmak üzere tüm sevenlerin hayranların seni senin filmlerini bilen herkes çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor. Sen gittikten sonra hayranlarına milyonlarca küçük arkadaşımız eklendi ikisi fotoğrafta. İşte biz senin doğum gününü o milyonlarla kutluyoruz her yıl çoğalarak. İyi ki doğdun canım babam, gölgesinde bizi hala koruyan mutlu eden koca çınarım, Nar ve Nil ‘in melek dedesi iyi ki doğdun..." şeklinde not düştü.

Hakan Altun ameliyattan sonra ilk kez konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun ameliyattan sonra ilk kez konuştu!
Popun kraliçesi Simge Sağın'dan şaşırtan açıklama! Kafama taktığım şey...

İLİŞKİLİ HABER

Popun kraliçesi Simge Sağın'dan şaşırtan açıklama! Kafama taktığım şey...
Yalçın Dümer'den tepki çeken hareket! Oyunculara odun yorumu...

İLİŞKİLİ HABER

Yalçın Dümer'den tepki çeken hareket! Oyunculara odun yorumu...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

veli 2 yıl önce

biraz da şov

Sinan 2 yıl önce

Mekanın cennet olsun sevgili Kemal sunal sen olmasanda senin filmlerini seyrederek yeri geliyor gülüyor yeri geliyor hüzünleniyorum iyi senin gibi büyük ustaya Türk sinema sektörü keşfetmiş bizlerde seyrediyoruz sunal ailesine iyi bir eş ve baba olmusunki seni hala unutmadilar ve unutmadık güler yüzlü Kemal sunal abimiz