Destan dizisinin yıldızı Edip Tepeli isyan etti! 'Evladımın dışkısında kan arayacağız!'

Çocuklar Duymasın dizisinin Duygu'su Ayşecan Tatari, ailesiyle gittiği bir restoranın ihmalinden dolayı kızının bağırsak geçirgenliği sebebiyle zor günler geçirdiğini söyledi.

"Destan" dizisinde "Batuga" karakterini oynayan Edip Tepeli, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz yıl ekim ayında kızları Müjgan'ı kucaklarına alan çift son dönemlerde sıkıntılı günler geçiriyor.

Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzen bir haber verdi. Eşi ve kızıyla gittikleri bir restoranda yaşadıkları anlatan ünlü isim, yemekler yüzünden kızının rahatsızlandığını söyledi.

"KONU SAĞLIK!"

Müjgan'ın bağırsak geçirgenliği sebebiyle özel bir diyetle beslendiğini söyleyen Tatari, ailesiyle gittiği restoranda bu konudaki hassasiyetini belirtmesine rağmen sorun yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti:

"Delireceğim! Yemin ediyorum delireceğim! 1 aylık çok katı bir diyetim var. Gittiğim her yerde şefe kadar gidiyorum. Laktoz, gluten, domates, biber listemi sayıyorum. Şefe gidiyorum bakın. Garsonlara sordum yetmedi, şefe sordum. Siparişimi verdim, tadı değişik gelince çağırıp, "Kusura bakmayın manyak gibi soruyorum tereyağ olabilir mi?" dedim. "Hayır." dedikten 2 dakika sonra gelip "Evet, 10 gündür tereyağ koyuyorlarmış..." diyor. Siz gıda işi yapıyorsunuz. Konu sağlık! Sizin dangalaklığınız benim kızımın bağırsağında kanama yapıyor. Gerizekalısınız hepiniz!"

"EVLADIMIZIN DIŞKISINDA KAN ARAYACAĞIZ!"

Edip Tepeli ise eşinin tepsine karşılık şu ifadeleri kullandı:

"Hayatlarını ciddi besin alerjileriyle sürdürenlere soruyorum; nasıl hayatta kalıyorsunuz? Müjgan'ın bağırsak geçirgenliği ile uğraşıyoruz bir süredir. Sevimsiz bir durum... Çok küçük olduğu için geçmesi bekleniyor ama bunun için 1 aylık diyet uygulanması gerekiyor. Ayşecan'a da Müjgan'a da birçok besin yasak. Maalesef bu 1 ay bir türlü tamamlanamıyor. Çünkü adı sanı belli düzgün görünümlü işletmeler, besin işinin sağlık işi olduğunu bilmiyor. Paradan başka hiçbir şey düşünmedikleri için liyakat sahibi insanlar çalıştırmaları gerektiğinin farkında değiller. Sizin bu ihmalkarlığınız ve cehaletiniz yüzünden yeterli besin alamadığı için her gün baş ağrısı çeken karım, son 8 günü kalan diyetine yeniden başlamak zorunda... Müjgan gelişimi için önemli olan besinleri 1 ay daha alamayacak. Biz de birkaç gün içimiz parçalana parçalana evladımızın dışkısında kan arayacağız!"

Cemal Can Canseven'in eski hali takipçilerini şaşırttı! Cemal Can Canseven kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Cemal Can Canseven'in eski hali takipçilerini şaşırttı! Cemal Can Canseven kimdir?
Türkiye'de ailenin değişen yapısı araştırıldı! Sonuçlar şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de ailenin değişen yapısı araştırıldı! Sonuçlar şaşırttı
Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Kutalmış 2 yıl önce

İyi de a yavrum, kendin yemek yapmayı beceremiyor musun da habire dışarda yiyorsun? 1 ay evinde otur yemeklerini kendin yap sana zahmet.

bedri.. 2 yıl önce

bir ay evinizden çıkmayın gerekirse kimse bir ay lokantaya gitmezse ölmez evinizde özel olarak besleyin bebegi

Murat 2 yıl önce

Evet bu haberi okurken şöyle düşündüm. İsyanlarında haklı olabilirler fakat en azından bir süre insan evinde perhizine uygun yiyip içemez mi? Dışarda yeme konusunda bir zorunlukları mı var. En azından hastalık geçene kadar dışarıda yemeyin o zaman. Neyse... işte...

bedri.. 2 yıl önce

bir ay evinizden çıkmayın gerekirse kimse bir ay lokantaya gitmezse ölmez evinizde özel olarak besleyin bebegi