Özgür Aras'tan şok iddia: Nurseli İdiz "İnşallah annen ölür" dedi!

Menajer Özgür Aras, bir televizyon kanalında kendisine hareket içerikli sözler kullandığını iddia ettiği Nurseli İdiz'e manevi tazminat davası açmıştı. Geçtiğimiz gün görülen davada ünlü manken Deniz Akkaya tanık olarak dinlendi.

Menajer ve iletişim danışmanı Özgür Aras, ünlü oyuncu Nurseli İdiz’in bir televizyon kanalında kendisi için hakaret içerikli sözler sarf ettiğini söyleyerek olayı mahkemeye taşımıştı. Kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu söyleyen Aras, ünlü oyuncuya 5 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Nurseli İdiz'in katılmadığı İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya, davacı Özgür Aras ve tanık Deniz Akkaya katıldı. Geçtiğimiz gün görülen duruşmada Özgür Aras için tanık olarak dinlenen Deniz Akkaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özgür Aras mahkemede "Aras, sözlerine; "Kanser hastası olduğunu bildiği annemin, teyzemin ve anneannemin biran önce gebermesini söyledi. Ben bu olay çok kırılmıştım ve içerlemiştim. Kendisiyle ilgilenmediğimi düşündüğü için bu şekilde söyledi sanırım" şeklinde devam etti." şeklinde konuşurken Akkaya ise şu ifadeleri kullandı:

"Özgür ile 15 yıllık dostluğumuz var. Yemek yerken Nurseli aradı telefonu hoparlöre aldı. O tarihte menajerliğini yapıyordu. Yine başlayan dizinin yapım şirketiyle aralarında sorun vardı. Nurseli Hanım Özgür’ün annesi, teyzesi ve anneannesinin kanser hastası olduğunu biliyordu. Onlar için ‘İnşallah bir an önce ölürler’ dedi. Ben defalarca bu konuyu Nurseli Hanım’ın yanında açtım ve inkar etmedi. Özgür, iş hayatında sıkıntılar yaşıyordu. Nurseli Hanım’ın Özgür’ün ailesi hakkında söylediklerinde kısa bir süre sonra annesi, teyzesi ve anneannesi vefat etti. Bu olayların akabinde televizyon programında Nurseli Hanım’dan bahsederken ‘Görsem ümüğünü sıkmak isterim’ sözünü sarfetmişti. Normalde böyle tepkilerde bulunacak bir insan değildir" 

Mahkeme, tanık beyanlarına karşı savunma hazırlanması için duruşmayı daha ileri bir tarihe erteleme kararı aldı.

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den Uğur Yücel'e sert tepki! "Kendisini uzayda zannetti galiba..."
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0