Zafer Algöz'den beklenmedik çıkış! 'Kaliteli oyuncu iyi para eder...'

Ünlü oyuncu Zafer Algöz geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan usta isim, dijitalde rol alan oyuncuların aldığı ücretler hakkında konuştu.

"Görevimiz Tatil", "Pek Yakında", "Ali Babalar ve 7 Cüceler" ve "Yahşi Batı" gibi filmlerde rol alan oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden Algöz, Cem Yılmaz'ın dijital platform için çektiği ve kendisinin de rol aldığı "Erşan Kuneri" dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Heyecanla beklenen dizinin 2022'nin Nisan ayında yayınlanacağını söyleyen ünlü oyuncu, dijitalde rol alan oyuncuların az kazanıp kazanmadığı sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Algöz, iyi işlerin iyi oyuncularla yapılabileceğinin altını çizerek "Orada istediğin zaman seyrediyorsun. Kaliteli yapımlar kaliteli isimlerle oluyor, kaliteli oyuncularla çalışmak istiyorsan, kaliteli oyuncu iyi para eder her zaman, şartları böyle bu işin" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Meryem Uzerli'nin reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli'nin reklam anlaşmasından aldığı ücret dudak uçuklattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0