Perihan Savaş'ın oğlu Savaş Zafer evlilik yolunda ilk adımını attı!

Usta oyuncu Perihan Savaş'ın oğlu Zafer Savaş, kız arkadaşı Melis Ketenci'ye evlenme teklifi etti. Ketenci'nin evet yanıtını duyan Perihan Savaş, mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Son olarak "Çukur" dizisinde Sultan karakterini oynayan Perihan Savaş'ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer evlilik yolunda ilk adımı attı. 26 yaşındaki Zafer, bir süredir mutlu bir beraberlik yürüttüğü Melis Ketenci'ye fanus içinde karlar yağdırdı.

Dünya evine girmeye hazırlanan çiftin mutluluklarına anne Perihan Savaş da kayıtsız kalmadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Bir kar küresiyle başlayan aşk mutlu sona ilerliyor. Ailemize hoş geldin kızım" notunu düştü.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Gözlerim doldu. Kendimi zor tuttum. Birde biraz kıskandım. Benim oğlum 35 yaşına girdi ama hala bekar.