EDHO Tv8'e mi geçiyor? Oktay Kaynarca yanıtladı

Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bir anda yayından kaldırılması ile dikkat çekmişti. Dizinin akıbeti, başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya soruldu.

Adanalı dizisiyle adeta bütünleşen oyuncu Oktay Kaynarca, birkaç senedir 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni sezon başlangıcında yayınlanmaması seyirciyi düşündürmüştü. Ardından dizinin kanalla ilişiğinin kesildiği öğrenilmişti. EDHO'nun yapımcıları ve Atv kanal yönetimi arasında problemler oluştuğu ortaya çıkmıştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali'nin ödül töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene katılan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'ya EDHO dizisinin akıbeti ve kariyeri soruldu. Rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayından kalkması hakkındaki sorulara yanıt veren Kaynarca, "Arkadaşlar bana sormayın, gerçekten benim cevap verme yetkim ve bilgim yok. Şu anda çekim yok. Dizinin artık çekilmeyeceği bilgisine sahibiz. Bu durumun biz oyuncularla ilgisi yok" dedi.

 

 

Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması! Açık kapı bıraktı...

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca'dan 'EDHO' açıklaması! Açık kapı bıraktı...

BİR YORUM YAPIN 0