Oyuncu Bennu Yıldırımlar: Hiçbir zaman oyuncu oldum demedim

Yaprak Dökümü'nün Fikret'i oyuncu Bennu Yıldırımlar, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hakan Bilgin’in sunuculuk yaptığı “Mekânın Sahibine Geldik” programına konuk olan Bennu Yıldırımlar hakkında merak edilen her konuyla ilgili konuştu.

Sevilen oyuncu Bennu Yıldırımlar, oyunculuk eğitimi alan kızı Ada’nın hayalinde müzisyen olmak olduğunu dile getirirken sesinin çok güzel olduğuna da değindi. Yıldırımlar,  “Ada oyunculuk eğitimi aldı. Müzisyen olsun çok istedik. Sesi güzeldir kızımın. Genetik midir nedir bilmem ama sahne ona rahat gelen bir yer. Tercihleri konusunda saygımız sonsuz. ” dedi.

"DEDEME HİÇBİR ZAMAN OYUNCU OLDUM DEMEDİM"

Eğitim hayatından bahseden Bennu Yıldırımlar, ailesinin her zaman yanında olduğunu, bir tek dedesinden oyuncu olduğunu sakladığını anlattı:

“Arkeoloji okumak istiyordum. Konservatuvar okurken iki yıl eski Yunan dili edebiyatı bölümüne de gittim. Sonra onun da ne kadar ağır olduğunu görüp sadece konservatuvarı bitirdim. Mitoloji olsun, etimoloji olsun tiyatroya katkı sağlar diye düşünmüştüm. Ama iki üniversiteye yetişmem zordu. Oyunculuk okurken ailem karşı çıkmadı ama dedeme söylemedik. O muhasebe okumamı istiyordu. Hiçbir zaman oyuncu oldum demedim.”

Fahriye Evcen ödül töreninden kalkıp Karan'a koştu

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen ödül töreninden kalkıp Karan'a koştu
Drake hakkında şoke eden iddia! 9 kişinin ölümünün ardından eğlenmeye gitti

İLİŞKİLİ HABER

Drake hakkında şoke eden iddia! 9 kişinin ölümünün ardından eğlenmeye gitti

BİR YORUM YAPIN 0