Şarkıcı Tan Taşçı bir rekora imza attı! Megastar'ı bile geride bıraktı

Çıkardığı duygusal şarkılarla en çok dinlenilen Tan Taşçı harbiye Açıkhava sahnesinde bir ilke imza attı. Taşçı, 16 konser serisi vererek Tarkan'ın 15 konserlik rekorunu egale etti.

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava konserler serisinin sonuncusu olan 16'ncı konserinde sevenleriyle buluştu. 88 ve 550 TL arasında fiyatlarla satışa çıkan biletler büyük ilgi gördü.

Birbirinden çok sevilen şarkılarını seslendiren Taşçı'nın konserleri bir rekora imza attı.

tan taşçı rekor kırdı tarkan

tan taşçı rekor kırdı tarkan

TOPLAM 50 BİN KİŞİ İZLEDİ

Kalbime gömerim, sözümü tutamam gibi hit olmuş şarkılarla bilinen Tan Taşçı'nın hayranlarıyla buluştuğu konserleri toplam 50 bin kişi izledi.

Posta'da yer alan habere göre Taşçı, "15 konserle Megastar Tarkan'a ait olan bir sezonda Harbiye Açıkhava'da en çok konser verme rekorunu egale etti."

Hülya Avşar'dan aile paylaşımı! "Paran olabilir..."

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'dan aile paylaşımı! "Paran olabilir..."
Tülin Şahin'den mutfak paylaşımı! Kızı Siena için kolları sıvadı

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin'den mutfak paylaşımı! Kızı Siena için kolları sıvadı
"Bones" dizisinin yıldızı Heath Freeman hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

"Bones" dizisinin yıldızı Heath Freeman hayatını kaybetti!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet YILDIZ 1 yıl önce

Bir kavramı yanlış kullanıyorsunuz. Egale etmek, rekorla aynı sayıya ulaşmak demektir. Tarkan 15 konser vermiş ise önceki rekor 15 olur. Tan 16'ya ulaşmış ise rekoru yenilemiş olur, egale etmiş olmaz. Egale etti demesi için 15'te kalması lazımdı.

abdullah ünal 2 yıl önce

50 bin kisi, biletler 88 tl ile 550 tl, sorsanız yarısı gecinemiyoruz diye aglar