Boşanma sürecini anlatmıştı! Adele'in albümü Amerika'da rekora koştu...

Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, boşanma sürecini anlattığı 30 albümüyle müzik listelerini alt üst etti. Ünlü şarkıcı 575 bin kopyayla yılın en çok satılan albümüne sahip oldu.

Uzun süre ara verdiği müzik dünyasına fırtına gibi bir giriş yapan dünyaca ünlü yıldız Adele'in yeni albümü rekor üstüne rekor kırdı. Amerika'da 3 gün önce satışa çıkan albüm, şimdiden yılın en çok satan albümü oldu.

2016 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki'den boşanma kararı alan Adele, bu süreçte yaşadıklarını 30 albümünde anlattı. Hem kendi hayatına hem de kendisi gibi benzer durumları yaşayanların duygularına tercüman olan Adele'in albümü 575 bin kopya satarak rekor kırdı.

Ünlü sanatçı yalnızca Amerika'da değil İngiltere'de de TOP 40 listesindeki tüm albümleri geride bırakarak 167 bin satış elde etti.

ALBÜMDE OĞLUNA DA SESLENDİ!

Ünlü şarkıcı Adele, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki'den boşandıktan sonra soluğu albüm stüdyoda aldı. "30" ismini verdiği yeni albümü hayranları tarafından heyecanla beklenirken, ünlü isim oğluna yaptığı jest ile adından söz ettirdi.

"BU TAMAMEN BENİM HATAM!"

Eşiyle sıkıntılı bir ayrılma süreci yaşayan Adele, albümde yer alan "My Little Love" adlı şarkısında oğluna duygusal bir mesaj bıraktı. 9 yaşındaki oğluna seslenen dünyaca ünlü yıldız şarkıda şu sözlere yer verdi:

"Annen son zamanlarda çok büyük duygular yaşıyor. Biraz kafası karıştı. “Ne yaptığımı gerçekten bilmiyormuşum gibi hissediyorum. Babanı seviyorum çünkü seni bana verdi. Sen benim yarımsın ve yarı baban. Kaybolmuş hissettiğini biliyorum. Bu tamamen benim hatam"

 

"BOŞANDIĞIM İÇİN UTANIYORUM!"

"Someone Like You", "Rolling in the Deep", "Hello" gibi birbirinden hit şarkılarla büyük bir şöhret yakalayan şarkıcı Adele, Oprah Winfrey ile yaptığı röportajda evliliği ve boşanma süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

"ÇOK UZUN BİR SÜRE DENEDİM"

2016'da evlendiği Simon Konecki ile 2019 yılında boşanma kararı alan Adele, aylar sonra ilk kez boşanma süreci hakkında konuştu. Yıldız şarkıcı, yaşadığı süreç hakkında "Hayatım boyunca çekirdek aileye kafayı taktım çünkü hiçbir zaman çekirdek ailede büyümedim. Tüm bu filmlerde ve kitaplarda, onları okuyarak büyüdüğünüzde, 'Olması gereken bu' diye düşünüyorsunuz. Ben sadece, çok küçük yaştan beri, kendi kendime çocuklarım olduğunda birlikte kalacağımıza söz verdim; O birleşik aile olacağız. Ve gerçekten çok uzun bir süre denedim." ifadelerini kullandı. Angelo Adkins adında bir çocukları olan sanatçı, sözlerine şöyle devam etti: 

"Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım! Kendim için çok hayal kırıklığına uğradım ve her zaman bu lanet kalıpları girmeyi bırakan kişi olacağımı düşündüm!"

Boşanmak istediği anı, arkadaş grubuyla konuşurken fark ettiğini söyleyen ünlü isim, "Bunu üç arkadaşımın önünde söyledim. 'Gerçekten mutlu değilim. Yaşamıyorum, ağır ağır ilerliyorum' dedim." şeklinde konuştu.

2 YILDA 50 KİLO VERDİ!

Boşanma sonrasında "dehşet verici panik ataklar" yaşadığını dile getiren Adele, bu süreci sıkı bir egzersiz planıyla yönettiğini söyledi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0