Şeyma Subaşı açtı ağzını yumdu gözünü! Acun'la kriz çıktı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra kızı Melisa'nın velayeti babasında kalan Şeyma Subaşı sosyal medyada çıkan haberlere karşı tepki gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

3,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı, "Melisa 8 sene önce Miami de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami'de annesi ile beraber yaşayamasın. (Gerçekten derine inince tabi ki de nedenini biliyorum ama) Kararı tek başına veremiyorsun işte" notunu ekledi. 

"HER EVLADIN YANI ANNESİNİN YANIDIR"

Paylaşımında kızının velayetinin olduğu eski eşi Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı düşünülen Subaşı, Instagram hesabından bir video yayınlayarak şunları söyledi: "Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır. Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir gerek yok. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami'de burada okula gidebilir. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim. Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam benim kızım da benim yanımda olmalı, benimle yaşamalı."

Oyuncu Özge Özder'den bakıcı açıklaması! "Eski kafalıyım"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Özge Özder'den bakıcı açıklaması! "Eski kafalıyım"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Abdi 2 yıl önce

Kizin sana ihtiyaci ..senin de ona yok..eger oyle olsaydi sen miami de degil ,kizinin yaninda turkiyede yasardin daha yakin olmak icin..cok fitnecisiniz cokkkk

murat sanatci 2 yıl önce

anne gibi yaşamaliisin cok güzel örnek olmuyorsun kızına senin kızına nasıl sahıb cıkacagını düşün !Acun bey örnek kızlarının üzerine titriyor sen ise sevdiğin erkeklerin üzerine titriyorsun bırazda kapan !

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Sizin anneliğinizde babalığınızda boş. Bakarmısınız böyle birinin 3.2 milyon takipçisi var varmış.