Oya Başar'dan Levent Kırca itirafı! "Beni görünce dayanamadı"

14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören usta oyuncu Oya Başar, eki eşi Levent Kırca'nın ameliyat sonrası kendisini ziyaret ettiği anları anlattı.

Ünlü oyuncu Oya Başar, geçtiğimiz gün TV8'de yayınlanan "2.Sayfa" programına konuk oldu. Meme kanseri olduğu döneme dair açıklamalarda bulunan Başar, eski eşi Levent Kırca ile bir anısını sevenleriyle paylaştı.

"DAYANAMADI!"

19 yıl evli olduğu Levent Kırca'nın ameliyat olduğu dönemde kendisini yalnız bırakmadığını söyleyen Başar, "O zaman saçlarım da yok, ameliyattan yeni çıkmışım. Artık suratım da ne vaziyeteyse. Levent odaya girdi, sonra kapıyı kapatıp odadan dışarı çıktı! Demiş ki ‘Oya Başar’ın odasını arıyorum’, ‘burası’ demişler. İçeri girdi, şaşkın gözlerle yanıma geldi. Elimi tuttu ‘iyi misin, iyi misin?’ dedi. ‘İyiyim’ cevabını verince odadan çıktı. Dayanamadı!" ifadelerini kullandı.

Eski eşi ile ilgili anısını anlatırken duygu dolu anlar yaşayan Başar'ın gözleri doldu.

Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu: Karabağ Zaferi film oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu: Karabağ Zaferi film oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0