Para dolu zarfla görüntülenen Burcu Esmersoy'dan ikinci el itirafı!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün Etiler'de elinde para dolu bir zarfla kameralara yansıdı. Ünlü isim gazetecilere şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin dünyasının en dikkat çeken isimlerinden Burcu Esmersoy, geçtiğimiz gün elinde para dolu bir zarfla döviz bürosu ve banka arasında koştururken objektiflere yansıdı. Akmerkez'de görüntülenen Esmersoy, karşısında gazetecileri görünce şaşkınlığa uğradı.

Elindeki para dolu zarfla görüntülenen Esmersoy, muhabirlerin "Kazandıklarınızla yatırım yapıyor musunuz?" sorusuna "Ben oldum olası gayrimenkule yatırım yaparım. Ev alıyorum bildiğiniz üzere" şeklinde yanıt verdi.

Ünlü sunucu, sözlerine şöyle devam etti:

"Döviz bürosunda bir işlem trafiği vardı, görmeniz lazım. Bir yandan para, diğer taraftan altın alıyor herkes. Ben de euro bozdurdum, bankaya yatıracağım şimdi ödemelerim için"

"TÜKETİM ÇILGINLIĞININ ÖNÜNE GEÇTİM"

Giyim tarzında da değişikliğe giden Burcu Esmersoy, artık ikinci el giyindiğini söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Cebindeki paraya göre hareket eden güzel sunucu, "Üzerimdeki, ikinci elden aldığım bir erkek takımı” diyen sunucu, şöyle konuştu: “Bir süredir ikinci el kıyafetler kullanıyorum. Tüketim çılgınlığının önüne geçmek için bu şekilde ilerliyorum. Ekonomimi de iyi yönetiyorum bu vesileyle." ifadelerini kullandı.

Frida’nın otoportresi rekor fiyata satıldı

İLİŞKİLİ HABER

Frida’nın otoportresi rekor fiyata satıldı
Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'

İLİŞKİLİ HABER

Cenk Eren'den iddialı çıkış: 'O işler böyle olmuyor'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mehmet Kandemir 2 yıl önce

Sizinle dalga geçmiş kıyafet bir erkek kıyafeti doğru ama ikinci el değil...