Sertab Erener'in gergin anları dikkat çekti! Can Bonomo ve Öykü Karayel'in sözünü kesti

"İyiliğe Ninniler" projesinin lansman toplantısında yaşananlar şaşırttı. Sertab Erener, Can Bonomo ve Öykü Karayel'in reklam yüzü olduğu projede Sertab Erener'in çıkışı dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"İyiliğe Ninniler" projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Etkinliğe, proje kapsamında hazırlanan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı sıra firmanın marka elçileri olan ve Erener'e iki şarkıda eşlik eden Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti de katıldı.

Lansman toplantısı öncesi yapılan basın açıklaması sırasında gergin anlar yaşandı. Basın mensuplarının Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yoğun ilgi göstermesi Sertab Erener'i sinirlendirdi. Bir süre bekleyen Erener, kendisine istediği yönde soru sorulmayınca gerildi ve "Projeyle ilgili soru soracaksanız sorun, diğer konular sonra konuşulur" diyerek tepki gösterdi.

Sertab Erener, ayrıca proje kapsamında "Dandini Dandini Dastana" ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile birlikte etkinlik katılımcıları için seslendirdi.

Pişik önleyici merhemiyle bebeklerin esenliğini ve uyku kalitesini artırmayı hedefleyen marka, "İyiliğe Ninniler" projesi kapsamında bebeklere uykusunda eşlik eden ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği bir ninni albümü hazırladı.

Albümde yer alan ninnilerin sözlerinde empati, eşitlik, kapsayıcılık gibi değerleri güçlendirmek için küçük değişiklikler yapılırken, ninnilerin tamamı melodilerine sadık kalınarak, yeniden yorumlandı. Dijital platformlar üzerinden ücretsiz ve herkesin erişimine açık olarak yayınlanan albümün tüm dijital dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları için bağışa dönüşecek.

 

 

Şarkıcı Edis'in balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul'da!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Edis'in balmumu figürü Madame Tussauds İstanbul'da!

BİR YORUM YAPIN 1

Mocca 2 yıl önce

Gayet guzel yapmis Sertab. Proje icin degil magazin icin gelmis seviyesiz haberciler. HErsey SOK SOK SOK olmaz.