Müge Anlı'dan dev iki proje!

Araştırmacı gazeteci yazar Müge Anlı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak ,ki dev projeye imza attığı öğrenildi.

Atv ekranlarında gündüz kuşağında Müge Anlı ile tatlı sert programını sunan sevilen gazeteci Müge Anlı programının yanı sıra yaptığı yardımlarla da konuşuluyor. Anlı Okuma yazma seferberliği, mobil ve sabit aşevleri, derslikler, uzaktaki köylere giyecek ve kırtasiye yardımı, engellilere tekerlekli ve akülü sandalye ulaştırılması, sevgi izi kampanyası, patibuldular uygulaması ve daha birçok başarılı projeye imza atıyor.

Müge anlıdan dev 2 proje

Müge anlıdan dev 2 proje

Sosyal sorumluluk projelerinin öncüsü Müge Anlı'nın iki yeni projesini daha uygulamaya sokmak için kollarını sıvadı. İlki, programın elinin uzanmadığı, yardımcı olmadığı köy bırakmamak. Müge bunun için özel bir bilgisayar yazılımı hazırlattı.

Atv'de her gün milyonlarca izleyici ile buluşan Tatlı Sert programının yardım eriştirdiği köyler, özel bir harita yazılımında kırmızı ile işaretlenecek. Müge Anlı dedi ki, "Şimdiden pek çok köye ulaştık. Haritadaki köylerin tamamı kırmızıya boyandığında bu grafiği sizlerle paylaşacağım." Ne güzel... Belli ki o meşhur çocuk şarkısında "Gitmesek de, görmesek de" denilen köylerin hepsi yeniden gerçekten 'bizim' olacak.
İkinci proje ise kadın sığınma evlerindeki çocukları mutlu edecek bir kampanya. Müge izleyicilerden bir ricada bulundu. Dedi ki, "Yılbaşı için kendi çocuklarınızla birlikte sığınma evlerinde mütevazı şartlarda yaşayan kadınların boynu bükük çocuklarına da birer hediye alın ve bize gönderin. Ama eski, kullanılmış oyuncak istemiyorum. Hepsi yeni, ambalajında olacak. Böylece o çocuklarla birlikte bizim de yılbaşında mutluluğumuz ikiye katlanacak."

 

CZN Burak'ın köy okulları ziyaretinden içleri ısıtan görüntüler

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'ın köy okulları ziyaretinden içleri ısıtan görüntüler
Sunucu Zuhal Topal'ın kızı Lina, Masterchef stüdyosunda!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Zuhal Topal'ın kızı Lina, Masterchef stüdyosunda!
Usta sanatçı Emel Sayın'dan şaşırtan açıklama: Delirdiğim zamanlar oldu...

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Emel Sayın'dan şaşırtan açıklama: Delirdiğim zamanlar oldu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0