How I Met Your Father'ın yayın tarihi belli oldu! Bu defa olayları anne anlatacak

Tüm dünyada fırtına gibi esen How I Met Your Mother'ın devamı niteliğindeki dizisi How I Met Your Father 18 Ocak 2022’de yayınlanacak.

Bir döneme damga vuran How I Met Your Mother dizisinin 2014 yılında final yapması hayranları hayal kırıklığına uğratmıştı. Yıllar geçmesine rağmen en çok izlenen yapımlar arasında yer alan dizi 9 sezon boyunca büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Dizinin yapımcıları "How I Met Your Father" isimli yeni bir proje ile geri döneceklerini açıklamışlardı. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi açıklandı. Dizinin yıldızları Hilary Duff, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tien Tran, Chris Lowell ve Tom Ainsley sosyal medya hesaplarından paylaştıkları bir video ile dizinin 18 Ocak 2022'de izleyenlerle buluşacağını söyledi.

How I Met Your Mother'da Josh Radnor canlandırdığı "Ted" karakteri ile çocuklarına anneleriyle tanışma hikayesini anlatıyordu. How I Met Your Father dizisinde ise Hilary Duff'ın oynayacağı Sophie karakteri eşiyle nasıl tanıştığını ve arkadaş grubuyla 2021 yılında yaşadığı maceraları oğluna anlatacak.

Oyuncu Pınar Altuğ'un kızı büyüdü! Babasının kopyası Su Atacan...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Pınar Altuğ'un kızı büyüdü! Babasının kopyası Su Atacan...
İbrahim Büyükak'tan oğlu Oktay'la yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Büyükak'tan oğlu Oktay'la yeni paylaşım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

memo-se 2 yıl önce

Çokta tın bizim kendi dizilerimiz var, bunlara gerek yok...

No name 2 yıl önce

Şuan yayınlanan dizileri toplasanız bir HIMYM etmez böyle şeylere olan önyargılı tavırlanızı bırakmalısınız naçizane tavsiyem

hknslh 2 yıl önce

barney olmadan o dizi tutmaz.

Toplam 6 beğeni

No name 2 yıl önce

Zaten HIMYM'rı sırtlayan Barney'di bencede tutmaz ama meraktan izleyeceğim sanırım

Toplam 0 Beğeni

isimsiz 2 yıl önce

Bu diziyi "How I Met Your Mother" dizisi ile kıyaslamak yanlış. Bambaşka bir dizi olacak. Ve hiçbir dizi HIYM'in yerini tutamayacak.

Toplam 3 beğeni