Ada Masalı dizisi final kararı aldı

Yaz döneminde başlayan ve başlarda ilgiyle takip edilen Ada Masalı dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yanı sıra Beril Pozam, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Nihan Büyükağaç, Bedia Ener gibi usta isimlerin başrolü paylaştığı Ada Masalı dizisiyle ilgili ortaya bir iddia atıldı. Yaz dizisi olarak başlayan ancak yeni sezonda da ekrana gelmeye devam eden Ada Masalı'nın önümüzdeki günlerde final yapacağı ileri sürüldü.

Instagram hesabından dizinin akıbeti hakkında paylaşım yapan gazeteci Birsen Altuntaş, " Ay Yapım'ın Star TV için çektiği Ada Masalı dizisi final yapan projeler arasına katılıyor. Başrolünü Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı dizi 25. bölümde ekrana veda edecek" ifadelerini kullandı.

DİZİNİN TAKİPÇİLERİ ÜZGÜN

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizinin izleyicileri bu karara sinirlendi. Sosyal medya üzerinden dizinin final yapmaması için paylaşımlara başlayan fanlar, "Bu dizi final yapamaz" şeklinde gönderiler paylaştı.

Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti

BİR YORUM YAPIN 3

Nazife 2 yıl önce

Çok yorgun ve yapmacık dizi boş denize baksak bu diziden iyi final yapması isabetli olur.

Trakyalı hacı 2 yıl önce

Ne kadar ahlaksız dizi var altından ay yapım çıkıyor. İdam demeye bu dizileri kapatın demeye ahlakı bozan sosyal medyalara sınırlama yasaklar getirin demeye bıktık. Ama anlaşılan devlet işini yapmayacak. Herkes namusunu ahlakını eğitimini adaletini kendi sağlayacak. Tv lerde neneler dedelerin yasak aşklarından akraba zinalarından kapalı insanların ada masallarından kusacağız.

dede 2 yıl önce

Geç kalınmış bir karar, şimdiye kadar final yapmalıydı.