Zeki Müren'in hayatı film oluyor! Tarkan teklifi elinin tersiyle itti...

Zeki Müren'in yaşamının anlatılacağı bir film için kolları sıvayan Mustafa Uslu, filmde Tarkan'ın oynamasını çok istediğini ancak olumsuz yanıt aldıklarını söyledi.

Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, geçtiğimiz gün Teve2 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Teve2 Magazin Masası" adlı programa telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Uslu, "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in hayatının anlatılacağı bir film için hazırlıklara başladıklarını söyledi. Filmde Tarkan'ın oynamasını çok istediğini ifade eden ünlü yapımcı, Tarkan ve menajeriyle gerekli görüşmeleri sağladığını açıkladı.

Tarkan’ın Zeki Müren’e bir film yapılmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Uslu, ünlü sanatçının konu hakkında düşündüğünü ancak bir süre sonra projede olamayacağını üzülerek söylediğini ifade etti. 

Anıl Altan kızının saçını yaptı, kızı ağlamaya başladı

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan kızının saçını yaptı, kızı ağlamaya başladı
Orlando Bloom'un 80 yaşındaki annesinin enerjisi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Orlando Bloom'un 80 yaşındaki annesinin enerjisi şaşırttı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

alper 2 yıl önce

doğru yapmış