Efsane oyuncu Kadir İnanır'dan güzel haber! Hastaneden taburcu oldu

Usta sanatçı Kadir İnanır Muğla'da geçirdiği rahatsızlık sonrasında ameliyata alınmıştı. Bir süredir hastanede olan Kadir İnanır'ın zorlu süreci atlattığı öğrenildi. İnanır hakkında hayranlarını mutlu eden haber hastaneden geldi.

Kadir İnanır son durumu ile sevenleri tarafından takip ediliyor. Geçirdiği rahatsızlık sonrası Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan sanatçı Kadir İnanır'dan haber var.  Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan Kadir İnanır, Ortaca ilçesine gezmeye gitti. Yürüyüş yaparken bir anda rahatsızlanan İnanır, ambulansla Denizli’ye getirildi. Beyin damarında pıhtı atması sonucu cumartesi günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın ameliyat edildiği açıklanmıştı. Efsane oyuncu bugün taburcu oldu. 

TABURCU OLDU!

Hastanenin yan çıkışında özel araca bindirilen İnanır yolda kendisini bekleyen muhabirlerin önünde bir süre durdu. Buradan hayranlarına seslenen sanatçı, “İyiyim. Tedavimi gerçekleştiren hekimlerimize ve benimle yakından ilgilenen PAÜ hastanesi personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İLK FOTOĞRAF GELDİ

Arkadaşı tarafından ziyaret edilen İnanır'dan fotoğraf geldi. Paylaşılan fotoğrafta Kadir İnanır'ın keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Bir süredir yoğun bakımda tedavisine devam edilen usta oyuncu normal odaya alındı. Güzel haberi Jülide Kural yaptığı paylaşımla duyurdu:

"Bildiğiniz gibi Kadir İnanır, bir operasyon sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam etmekteydi. 25 Kasım itibariyle tüm veriler olumlu yönde seyrettiğinden normal odaya alınmıştır. Zihin ve beden fonksiyonları bütünüyle sağlıklıdır. Doğal olarak bu zorlu sürecin yorgunluğu devam etmektedir ancak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin elbette başta doktorları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeği, özeni ve sevgisiyle bu süreci de büyük bir hızla olumluya dönüştürmektedir. Hem sürecin hassasiyeti hem de pandemi nedeniyle maalesef ki ziyaretçi kabul edilmemektedir, bu nedenle sevenlerinin anlayışına sığınıyoruz.

Bugünden bir anekdot: Kadir, doktorları Nörolog Çağdaş Erdoğan ve Psikiyatrist Osman Özdel ile sohbet ederken "Sevgi emektir sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum" dedi. SEVGİ EMEKTİR!

Saygılarımla... Jülide Kural"

İnanır'ın beyin ameliyatını gerçekleştiren ekipten PAÜ Beyin Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Erdal Coşkun ise olay günü hastanın iyi olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"O gün rektörümüz basın açıklaması yapmıştı. Onun hemen ertesinde birdenbire kötüleşti. Yani komaya yaklaşan bir durum oldu. Hızla açtık. O kadar çok doktor arkadaşı var ki hepsi aradılar. Bir iş birliği içinde ameliyatı yaptık, gece boyu uyuttuk. Ertesi gün aynı yakışıklılığında, Halil'imi söyleyecek düzeyde, ayağa kalkacak durumda. Biz korumalı bir ortamda tutuyoruz. Yarın kafasındaki hortumu da çıkartacağız ve son bir film çekeceğiz." 

NE OLMUŞTU?

Coşkun, bir gazetecinin İnanır'ın taburcu durumunu sorması üzerine şunları kaydetti:

"Ortalama dikişlerin kaynaması 10 gün sürüyor. Tabii bu dönemde kalbinde bir ritim bozukluğu var. O ritim bozukluğundan kullandığı ilaçlardan dolayı böyle bir şey gelişti zaten. Tekrar öyle bir durum olmasın, böbrekleriyle küçük bir sorunumuz var. Onu da çözdüğümüzde yaranın da kapanması daha çabuk olacak. Haftaya çıkar. Aslında bir konferansta bir konuşması varmış. 'Oraya gidebilir miyim?' diye bana sordu. Ben de 'hayır' dedim. 'O zaman sen onları ara gelemeyeceğimi söyle' dedi. Bu kadar iyi."

UYANDIRILDI VE SOLUNUM CİHAZI ÇIKARTILDI

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır'dan sevenlerine iyi haber geldi. Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır'ın bilincinin açık olduğu bildirildi. İnanır'ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedbir amacıyla tutulacağı belirtildi.

KONUŞMAYA BAŞLADI

Bu sabahtan itibaren yemek yediği ve konuşmaya da başladığı belirtilen İnanır'ın vücudunu hareket ettirdiği, yoğun bakımdaki durumuna göre tekrar özel odaya alınabileceği belirtildi. İnanır'ın sağlık durumunu merak edip, hastaneye gelen hayranları ise bir an önce sağlığına kavuşup, hastaneden taburcu olmasını bekliyor.

"AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ"

Pamukkale Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK DENİLMİŞTİ!

Yapılan kontrolde, oyuncunun beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı belirlenirken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İnanır’ın bir süre yoğun bakımda takip edileceği, duruma göre ameliyat edileceği öğrenildi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, gazetecilere, İnanır'ın son durumuna ilişkin bilgi verdi.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

İnanır'ın tetkiklerinin hızlı bir şekilde yapıldığını aktaran Kutluhan, "Beyin damar hastalığı ön tanısıyla servise alınıp yatışı yapılmıştır. Kendisini dün akşamki ziyaretimde bilinci açık olup, yakın takip edilmek üzere kendisine de bildirilmiştir. Şu anda da yakın takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastalığı seyri açısından hafif, gayet hasar vermeden atlatılabildiği gibi daha ağır sonuçlar doğurabildiğinden birkaç gün daha yakın takibi gerekmektedir. Gerekli önlemler alınmış ve tedavisine başlanmıştır." diye konuştu.

Kutluhan, İnanır'ın herkese selamı olduğunu, saygılar sunduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Hastanemiz bu hastalığın tedavisi için tüm doktor, ekipman ve cihazlara sahiptir. Ayrıca böyle durumlarda hastanın seyahat etmesi uçakla da olsa sıkıntılı olabileceğinden bu riske girmemek gerekir. Tıbben sevki birkaç gün sonra olabilir. Şu anda felçten söz edemeyiz. Hastamızda böyle bir durum yoktur. Ancak gelişebileceği endişesiyle zaten yakın takip ve tedavi ediyoruz."

Kadir İnanır'ın doktoru PAÜ Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan da sanatçının sağlık durumunu takip ettiklerini belirterek, "3 yıl önce de benzer bir durum yaşamış. Yine bir beyin damar tıkanıklığından şüpheleniyoruz." dedi.

Bu hastalıklarda birkaç gün geçmeden ya da tablo netleşmeden bir şey söylemenin çok mümkün olmadığını aktaran Erdoğan, İnanır'ın durumunu izlemeye devam ettiklerini kaydetti.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan İnanır’ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Funda Arar'ın gözlerden uzak büyüttüğü çocuğu ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar'ın gözlerden uzak büyüttüğü çocuğu ortaya çıktı!
O Ses Türkiye'de yarışmacının sözleri Beyaz'ı ağlattı!

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye'de yarışmacının sözleri Beyaz'ı ağlattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 48

Sivas lı 2 yıl önce

terörist destekçisi,saygısız,kibirli sevimsiz bir tip...Ziyarete gelenlerin yanındaki duruşu zaten kaç kuruşluk bir adam olduğunu gösteriyor...

Emre 2 yıl önce

Adam babamdan büyük ama babamdan da benden de hala daha yakışıklı.

Toplam 1 beğeni

12Abc 2 yıl önce

EvveliAllahın iznizyle geberip gidecek Ordunun çocuğu

horoz 2 yıl önce

adam değilmiş vesselam

Vatandaş, 2 yıl önce

yukarıdan bi uyarı geldi sevici ve motiveci kadir!

Yorumların Tümünü Okuyun