Uzun zaman sonra görüntülenen şarkıcı Pamela adeta yıllara meydan okuyor!

2000'li yıllarda özellikle 'İstanbul' şarkısı ile müzik piyasasına damga vuran şarkıcı Pamela, resmen yıllara meydan okuyor.

Pamela Spence, 2000'li yılların başlarına damga vurmasıyla tanınıyor. Özellikle 'İstanbul' ve 'Ayrılamayız Biz' şarkılarıyla oldukça popüler olan şarkıcı, bir süredir ortalıkta görünmüyordu. 

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Pamela, fit görüntüsü ile dikkat çekti. Şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı, en son Ümit Besen ile 'Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi' şarkısını seslendirmişti. O döneme damga vuran şarkı, hala dinlemeye devam ediyor.

Yakın bir arkadaşıyla akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen Pamela Spence, spor giyimi ve yıllara meydan okuyan fiziği ile dikkatleri üzerinde topladı. Uzun süre yeni sezon ürünleri inceleyen ve alışverişin keyfini çıkaran başarılı sanatçı, gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz verdikten sonra "Kolay gelsin" demekle yetindi.

48 yaşındaki sanatçının son halini görenler, "Hiç yaşlanmıyor" ve "Resmen yıllara meydan okuyor" şeklinde yorumlar yaptı.

 

 

Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy'dan ilk sahne kostüm itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy'dan ilk sahne kostüm itirafı!
Vali  Ali Yerlikaya: Nejat Baba’yı oğulları ve ailesiyle özlem ile andık

İLİŞKİLİ HABER

Vali Ali Yerlikaya: Nejat Baba’yı oğulları ve ailesiyle özlem ile andık

BİR YORUM YAPIN 0