Emina Jahovic, Mustafa Sandal sorusuna cevap verdi: Ben öyle bir şey demedim

Şarkıcı Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. Annesi ile yürüyen Jahovic, basın mensubunun sorularını yanıtladı.

2 aylık nafakasını alamadığı için Mustafa Sandal’ın evine icra memurları gönderen Emina Jahovic’in bu restine karşılık ünlü şarkıcı da nafakanın iptali davası açmıştı. O dönem Jahovic’in “Sandal’ın tüm mal varlığını annesinin üzerine geçirdiği” iddiası da basına yansıdı. Önceki gün Bebek’te annesiyle beraber görüntülenen Emina Jahovic’e konuyla ilgili sorular yöneltildi.

Şarkıcı Emina Jahovic, annesi ile yürüyüşteyken, bankadan para çektikten sonra muhabirlerle sohbet etti. Jahovic, eski eşi ve oğullarının babası Mustafa Sandal'la aralarındaki nafaka davasıyla ilgili de konuştu.

Emina Jahovic basın mensubuna şunları ifade etti:

“Ben gerçekten o haberlerdeki sözlerin hiçbirini demedim. İnsanlar çok konuşuyor benimle alakalı, ben hiçbir şey konuşmuyorum. Evet, şu an mahkemeliğiz ve ne olacağına mahkeme karar verecek. Son dönemde benimle alakalı çıkan Haberler doğru değil. Çok da üzülüyorum bunları görünce. Ben sadece işimle ve çocuklarımla ilgileniyorum. Herkes için iyilik istiyorum.” 

MUSTAFA SANDAL'IN İSMİNİ DUYUNCA GERİLDİ

Son dönemde şarkılara yoğunluk vererek çalışmalarına devam eden Emina Jahovic, boşandığı eşi Mustafa Sandal ile ilgili konuşulunca gerildi. İkilinin süren davası hatırlatılınca, "Boş verin, güzel şeyler konuşalım" diyerek konuyu kapattı.

Eski eşinin mal varlığının annesinin üzerine yaptığını söylediği iddia edilen şarkıcı, "Davamız devam ediyor ama ben bu sözleri söylemedim" açıklamasını yaptı.

Bülent Serttaş ve eşi aynı anda ameliyat oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Bülent Serttaş ve eşi aynı anda ameliyat oldu!
Murat Yıldırım: Eşime ikinci görüşümde evlenme teklifi ettim

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım: Eşime ikinci görüşümde evlenme teklifi ettim

BİR YORUM YAPIN 0