Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın kızları tıpatıp babası!

Eski manken Demet Şener ve İbrahim 2018 yılında evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Çocukları için zaman zaman bir araya gelen ikilinin evlatları da bir hayli büyüdü. Güzelliği ile dikkat çeken İrem Kutluay'ın babasına çok benzemesi dikkat çekti.

Demet Şener'in eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinde dünyaya gelen kızı ve oğulları bir hayli büyüdü. Şener'in 15 yaşında bir kızı ve 12 yaşında bir oğlu var. İbrahim Kutluay'ın eski manken Demet Şener ile evliliğinden olan çocukları İrem ile Ömer Kutluay neredeyse babalarının boyuna yetişti.

Özellikle 15 yaşında olmasına rağmen uzun boyu ile dikkat çeken İrem Kutluay ilgi odağı oldu. İrem Kutluay güzelliği ile annesi Demet Şener'e benzetilirken, uzun boyu ve yüzü ile ise babası İbrahim Kutluay'a çektiği konuşuldu.

Demet Şener'in 15 yaşındaki kızı İrem Kutluay ile 12 yaşındaki oğlu Ömer, annelerinin boyunu geçti. Demet Şener, oğlu Ömer Kutluay babası gibi basketbol ile ilgilenirken kızı İrem Kutluay tenis oynuyor.

Babası İbrahim Kutluay gibi uzun boylu olan çocuklardan İrem Kutluay'ın babasına tıpatıp benzemesi ise takipçilerin dikkatinden kaçmadı.

Aras Bulut İynemli'nin vapur pozları olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli'nin vapur pozları olay oldu!
Sunucu Songül Karlı'dan ev hali paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Songül Karlı'dan ev hali paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0