Jennifer Lopez evliliğe yeşil ışık yaktı! Sahneye gelinlikle çıktı...

Dünyaca ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez'in, 2021 Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde giydiği gelinlik geceye damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez geçtiğimiz gün gerçekleşen 2021 Amerikan Müzik Ödülleri'nde unutulmaz bir performansa imza attı. Gelinlik ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

52 yaşındaki güzel yıldız ilk olarak siyah bir elbise ile sahneye çıksa da elbisesi hızlı bir şekilde bembeyaz bir gelinliğe dönüştü. 

2022’de vizyona girecek olan romantik komedi filmi Evlenme Benimle’de (Marry Me) rol alan Lopez'in filme gönderme yaptığı iddia edildi. Sahne şovunda duvak ve gelin çiçeği de kullanan ünlü yıldızın düğün temalı şovu, evliliğe yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı.

Çiçeğini seyircilere atmayı ihmal etmeyen yıldızın şov sırasındaki keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Eski eşi Marc Anthony ile evliliğinden 13 yaşında Emme ve Max adlarında ikizleri olan Lopez, 17 yıl önce ayrıldığı nişanlısı Ben Affleck ile yeniden barışmıştı. 2000'li yıllarda örnek çift olarak gösterilen ikilinin mutluluğunu nikah masasına taşıyacağı sosyal medyada konuşulanlar arasında yer alıyor.

Nevşin Mengü koronavirüse yakalandı: 'Pek de hafif geçmiyor'

İLİŞKİLİ HABER

Nevşin Mengü koronavirüse yakalandı: 'Pek de hafif geçmiyor'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0