Sevilen sanatçı Ebru Yaşar, öğretmenlere unutamayacakları gece yaşattı!

Öğretmenlerini çok sevdiğini söyleyen ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, eğitime verdiği önemin üzerinde durarak konuşma yaptı.

24 Kasım 'Öğretmenler Günü' nedeniyle düzenlenen programda sahne alan şarkıcı Ebru Yaşar, Bilnet okulunun öğretmenleri ve idarecileriyle bir noktada buluştu. Program bitiminde şarkı söyleyerek unutulmaz bir gece yaşatan Ebru Yaşar, kendisi için eğitimin çok önemli bir yeri olduğunu söyledi. Yaşar,

 "Eğitime öğretime çok önem veriyorum. Çok kıymet veriyorum, vermeliyiz. Gençler geleceğimiz, çok önemli bizim için. Bu akşam aynı zaman da 'Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Eğitime ve öğretime destek veren herkesi çok seviyoruz. Hem de çok destekliyoruz." dedi.

Çocukken hayalindeki mesleği sorulan Yaşar, "Okulda küçükken de direkt şarkıcı olmak istiyordum. Sınıfta dersi kaynatmak için 'Hocam Ebru bir şarkı söyleyebilir mi?' derlerdi. Ben işte o dersi kaynatan şarkılarla giren öğrencilerden biriyim. Çok şükür sevdiğim mesleği yapıyorum. Severek yapıyorum ne mutlu bana. Unutamadığım öğretmenlerim var. Öğretmenim canım benim..." dedi.

EBRU YAŞAR HAYRANLARINA MÜJDE: DÜET GELEBİLİR

Yeni şarkısının çalışma hazırlıkları içerisinde olduğuna değinen Yaşar, "Bu hafta netlik kazanacak. Benim için de sürpriz oldu. Bana da son dakika gelen bir şey. Bakayım ama bir şeyler var sürpriz oldu. Düet olabilir, tek de olabilir bakacağız. Muhtemelen düet olacak. Bir de stüdyo ya girelim bakalım ne çıkıyor, ne çıkacak paylaşırım sizinle." ifadelerini kullandı.

Bella Hadid yeniden gündeme gelen videosu için özür diledi: Ben de olsam kendimi dinlemezdim

İLİŞKİLİ HABER

Bella Hadid yeniden gündeme gelen videosu için özür diledi: Ben de olsam kendimi dinlemezdim
Bergüzar Korel kızı Leyla ile ilk paylaşımını yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel kızı Leyla ile ilk paylaşımını yaptı!

BİR YORUM YAPIN 0