Ünlü sanatçı Ercan Turgut son yolculuğuna uğurlanıyor!

Bir süredir kanser ile mücadele eden ünlü sanatçı Ercan Turgut, hayatını kaybetti. Ölüm haberini sanatçı Semiha Yankı duyurdu. Turgut, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

13 yaşında müzik hayatına başlayan ve güçlü sesiyle bir döneme damgasını vuran Ercan Turgut'tan acı haber geldi. Uzun süredir kanserle mücadele eden Ercan Turgut yaşamını yitirdi.

Ercan Turgut'un cenazesi bugün Erenköy Galip Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı mezarlığına defnedildi.

Ercan Turgut, 7 Ekim 1952 senesinde Malatya'da dünyaya geldi. Güçlü sesiyle dikkat çeken Turgut, müzik hayatına 13 yaşında başladı. Turgut, 1974 yılında "Olur Böyle Şey/ Gülme Sakın Komşuna" adını taşıyan ilk albümünü dinleyicisiyle buluşturdu.

SEMİHA YANKI'DAN MESAJ!

Semiha Yankı: Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak meslektaşı Ercan Turgut'un ölüm haberini duyuran sanatçı Semiha Yankı, "Olmadı be Ercan... Çok erken çok. Ateş düştü içime. Huzurla uyu yoldaşım... Ahhh ahhh" ifadelerini kullandı.

Fenomen Reynmen  200 bin Euro'yu faiziyle ödeyecek!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Reynmen 200 bin Euro'yu faiziyle ödeyecek!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0