Selena Gomez'in annesi isyan etti: Kilomla dalga geçtiniz ama...

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez'in annesi Mandy Teefey, son dönemlerde aldığı kilolar sebebi ile eleştirilerin odağı haline gelmişti. Teefey'den yanıt geldi ve çift taraflı zatürre geçirerek ölümden döndüğünü açıkladı.

Şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez'in annesi Mandy Teefey, son dönemde kilo almasına yönelik sosyal medyada yapılan alaylı eleştirilere yanıt verdi. Çift taraflı zatürreye yakalandığını anlatan 45 yaşındaki Teefey, olup, bitenleri hastanede çekilen fotoğraflarını yayınlayarak anlattı.

Aslında bu tür bir paylaşım yapmayı planlamadığını belirterek söze başlayan Mandy Teefey, Enterpreneur Dergisi'nin kapağı için kızıyla verdiği pozdan sonra kendisine yöneltilen eleştiriler üzerine böyle bir paylaşım yapmaya karar verdiğini dile getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Teefey, şunları söyledi:

"Üç buçuk hafta önce çift taraflı zatürre nedeniyle tedavi gördüğüm hastaneden çıktım. Bana sadece birkaç günlük ömrüm kaldığı söylenmişti." 

Mandy Teefey, doktorların çabası, aile ve dostlarının desteğiyle hayata döndüğünü ifade etti.

Ardından gördüğü tedaviler nedeniyle çok kilo aldığını vurgulayan Teefet, artık sağlığına kavuştuğunu ve bunun da bir mucize olduğunu anlattı.

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses nasıl tanıştı? "Sarışın kız beni bul"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses nasıl tanıştı? "Sarışın kız beni bul"

BİR YORUM YAPIN 0