Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu: Bana tuzak kuruyorlar

Usta şarkıcı Cengiz Kurtoğlu hakkında gittiği mekanda alkollü biri tarafından darp edildiği hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Gittiği bir davette tartışma yaşadığı Mustafa Can’a bıçakla saldırmış gibi gösterilmesine isyan etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cengiz Kurtoğlu, haberin bazı mecralarda 'Cengiz Kurtoğlu'ndan bıçaklı saldırı' şeklinde yansıtılmasına tepki gösterdi: "Ben de herkes gibi kendine ait değer yargıları olan bir insanım. Eş, aile, dost gibi konularda oldukça hassasım. Sevdiklerime karşı haksız bir söylemi asla kabul edemezdim, sadece buna tepki gösterdim."

Kurtoğlu, partide Mustafa Can isimli şahsın başta Orhan Gencebay olmak üzere bazı sanatçı dostları için küfürlü ifadeler kullandığını yineleyerek, "Fiziksel hiçbir hareket olmamasına rağmen o şahsın karakola gitmesi şaşırtıcı. Bıçaklama haberlerini ise kasıtlı buluyorum. Bana tuzak kuruyorlar. Birileri de bu işi yapanların ekmeğine yağ sürüyor. Bunca yıllık sanat hayatımda hiçbir kusurlu hareketim olmadı, bundan sonra da olmaz" diye konuştu.

OLAYIN İÇ YÜZÜNÜ ANLATTI!

Cengiz Kurtoğlu, İstanbul Sarıyer’de bir doğum günü partisine katıldı. Oturduğu masadaki M.C. adlı kişi, alkolün dozunu kaçırıp sanatçı arkadaşlarına küfür edince Kurtoğlu ile aralarında gerilim yaşandığı haberleri gündeme geldi. Kurtoğlu ise bu iddiaları yalanlayarak olayın iç yüzünü şöyle anlattı:

"Alkolün dozunu kaçıran bir adam, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Ümit Besen gibi isimlere küfür etmeye başlayınca gerginlik yaşandı. Kendisini ikaz ettim ancak küfre devam edince onu sadece ittim. Darp ya da benim polisten kaçma gibi bir durumum yok, evimdeyim"

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Restoranın güvenlik kameralarını inceleyen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Cengiz Kurtoğlu'nu gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Burada ifadesi alınan Kurtoğlu, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ORHAN GENCEBAY'A HAKARET İDDİASI!
Cengiz Kurtoğlu, poliste verdiği ifadesinde Mustafa Can ile Orhan Gencebay ve diğer bazı sanatçılara hakaret ettiği için tartıştıklarını söyledi. Kurtoğlu'nun, Can'ın yüzünün bıçakla yaralanmadığını, tırnağı ile çizilmiş olabileceğini söylediği öğrenildi.

Oya Başar'ın kızı Ayşe'yi görenler şoke oldu! Meğer o da oyuncuymuş...

İLİŞKİLİ HABER

Oya Başar'ın kızı Ayşe'yi görenler şoke oldu! Meğer o da oyuncuymuş...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0