Hande Erçel'den beğeni butonunu çökerten poz!

27 yaşındaki güzel oyuncu Hande Erçel doğum gününde verdiği pozları paylaştı. Erçel'in pozlarına kısa sürede rekor beğeni geldi.

Instagram2da 25,6 milyon takipçi sayısıyla adından söz ettiren Hande Erçel, 28 yaşına girdi. Çeşitli yerlerde doğum günü kutlamaları yapan Erçel, çektirdiği tüm pozları da Instagram hesabından paylaştı.

Oyuncu, paylaşımında "Nasıl özel hissettiğimi sayfalarca anlatabilirim ama kısacık bir teşekkürüme tüm anlamları yükleyebilirsiniz bence. Siz iyi ki varsınız. Ve teşekkür ederim pudra kokulum" notunu yazdı. Erçel'in yorum yağan paylaşımı kısa sürede 2,9 milyondan fazla beğeni aldı.

 

SİYAH KIYAFETLERLE OBJEKTİF KARŞISINDA

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Bir çekim için poz veren güzel oyuncu, siyah takımıyla objektif karşısına geçti.

Instagram'da 25 milyondan fazla takipçisi olan Hande Erçel'in pozlarına, kısa sürede 2 milyon beğeni geldi.

Türkücü Alişan'dan imalı açıklama: Artık tek başıma yapacağım

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Alişan'dan imalı açıklama: Artık tek başıma yapacağım
National Geographic'in meşhur 'Afgan kızı' Şarbat Gula İtalya'da

İLİŞKİLİ HABER

National Geographic'in meşhur 'Afgan kızı' Şarbat Gula İtalya'da
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Reis C* 2 yıl önce

GÜZELLİK ve ZENGİNLİK 1 günde yok olabilir yarını ALLAH bilir...