Burcu Kıratlı'nın yüzüğü çalınmıştı! Kaybolan yüzüğünü bakın kime sordu...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, eşi oyuncu Burcu Kıratlı ile katıldığı bir ödül töreninde görüntülendi. Ünlü çift, kendilerini üzen gelişmeyi ilk kez açıkladı. Kıratlı'nın 2.5 milyon değerindeki evlilik yüzüğü çalınmıştı.

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödüllerine gecesinde bulunan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı muhabirlerin sorularını yanıtladı. O sırada keyifsiz olan Akçıl'dan şaşırtan açıklama geldi. 

Evlerini toparlayan ve dekor işleriyle uğraşan Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çiftinin, çok değerli bir eşyasının kayıp olduğu öğrenildi. Bu eşyanın 2.5. milyon TL değerindeki evlilik yüzükleri olduğu ortaya çıktı.

Durum hakkında konuşan oyuncu, "Benim için çok önemli bir eşyayı evi toparladığımız zaman bulamadık. Umarım ortaya çıkar, polise bilgi verdik" dedi.

Yüzüklerinin çalındığını fark eden ikili, hemen polise başvurdu. Çift, evlerine gelen kuaförün hırsızlık yaptığından şüpheleniyor. Mahkemenin devam ettiğini söyleyen Burcu Kıratlı, katıldığı bir davette yaşadıkları olayla ilgili, "Benim için çok önemli bir aksesuarımı, evi toparladığımız zaman bulamadık. Umarım ortaya çıkar, polise bilgi verdik" dedi. Sinan Akçıl gerekli mercilere şikayet ettiğini açıkladı. Ayağında ufak bir aksaklık olan Akçıl, "Maalesef halı saha maçında sakatlandım, biraz daha iyiyim" diyerek ayağını gösterdi.

BURCU KIRATLI YÜZÜĞÜ BAKIN KİME SORDU

Burcu Kıratlı evin altını üstüne getirmiş ama bir türlü bulamamıştı. Son çare olarak çalındığını düşündüğü yüzüğü astroloğuna sordu ancak sonuç alamadı.

Sinan Akçıl "Batıl inançlara kadar girdik. Herkes bir fikir verdi ama yok."

"Giden gitti, yapacak bir şey yok. Ben çok takılmıyorum fakat Burcu üzülüyor. Cana bir şey olmasın" dedi.

Hazar Ergüçlü cesaretini konuşturdu! Kısacık saçlarıyla dikkat çekti...

İLİŞKİLİ HABER

Hazar Ergüçlü cesaretini konuşturdu! Kısacık saçlarıyla dikkat çekti...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0