Yılmaz Morgül'den şaşırtan açıklama: 'Cahil insanlar çocuk sahibi olması'

Geçtiğimiz yıllarda survivor yarışmasına katılan şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı seminer sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen bir seminere katılan Yılmaz Morgül'ün iddialı sözleri dikkat çekti. Çocuk istismarı ve çocukların hak ve hukuklarının ihlal edilmesinde cahil insanların payının çok büyük olduğunu söyledi.

"ANA-BABA OLMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Ünlü şarkıcı, "Ana baba olmak çok önemli. Anne baba olamayacak cahil insanların evlenmesine ve çocuk sahibi olmalarına karşıyım.

"ÇOCUKLARI DA SORUNLU OLUYOR"

Çocuk sahibi olmalarını kabul etmiyorum. Bu insanların yetiştirdikleri çocuklar da sorunlu oluyorlar. Toplum olarak aramızdaki bütün çocukları, ana babaları gibi korumamız lazım.” ifadelerini kullandı.

ÖDÜL TÖRENİNDE DE BOMBALADI

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz akşam bir ödül töreni sonrasında basın mensuplarının önüne çıktı ve "Pahalı arabasıyla hava atanları ve pahalı kıyafet giyenleri sanatçı olarak görmüyorum. Bazı sanatçı arkadaşlarım gibi garajımı açıp otomobillerim bunlar filan demek ben bunları çok ayıp karşılıyorum. Benim milletim asgari ücretle yaşıyor." dedi ve meslektaşlarına ateş püskürdü.

Ayşegül Doğan'ın son hali görenleri şaşkına uğrattı

İLİŞKİLİ HABER

Ayşegül Doğan'ın son hali görenleri şaşkına uğrattı
Annesinin bayıldığını öğrenen Ezgi Mola deliye döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Annesinin bayıldığını öğrenen Ezgi Mola deliye döndü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0